De Parijsblog van Fotograaf Ferry van der Vliet

Garçon in restaurant Terminus-Nord van Ferry van der Vliet

Garçon in restaurant Terminus-Nord van Ferry van der Vliet

 

Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Zeker wanneer ze zijn gemaakt door fotograaf Ferry van der Vliet. Via zijn blog over Parijs leren we de Franse hoofdstad op een unieke wijze kennen. Voor Frankrijkgangers is de blog een absolute aanrader! In schitterende zwart-wit foto’s en meeslepende verhalen laat Ferry ons kennismaken met een Parijs dat zelfs voor geboren Parijzenaars meestal verborgen blijft. We maken kennis met de duistere facetten van de Lichtstad, maar ook met haar exclusieve kanten en met de mensen die er leven en werken. Zo neemt Ferry ons niet alleen mee naar befaamde restaurants die veelal hun reputatie vestigden tijdens de Belle Époque, maar ook naar achteraf gelegen culinaire bistrootjes, vaak uitgebaat door idealistische fijnproevers.

Paris-fvdv is een weblog voor kenners en liefhebbers van Parijs én voor hen die dat willen worden. Parijs is een moderne, levendige stad met een groots en rijk verleden. Ferry van der Vliet weet op geheel eigen wijze het heden vast te leggen in verrassende foto-reportages, waarbij hij het verleden tot leven laat komen in historische verhalen. Hij toont hoe Parijs er in is geslaagd om haar grootse architecturale en andere historische monumenten te integreren in de dynamiek van een moderne stad.

Het is onmogelijk om Parijs in al haar facetten te leren kennen. De wekelijkse blog van Ferry van der Vliet, bekroond met diverse prestigieuze prijzen, helpt ons een heel eind op weg met zijn boeiende en fraai geïllustreerde verhalen die uiting geven aan zijn grote liefde voor deze stad. Een liefde die iedere bezoeker van Parijs en van zijn blog vanzelf met hem gaat delen.

Hieronder treft u de meest recente blogs aan van deze fenomenale Parijskenner.

 

[wp-rss-aggregator exclude=”167756″]

paris-fvdv.blogspot.nl

©2022 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?