Laurens Boersma (Oosterwierum 1957) – beeldend kunstenaar.

Ik ben ruim 25 jaar actief als professioneel beeldend kunstenaar en ben opgeleid aan de Academie Voor Beeldende Kunst ‘Minerva’ in Groningen

 

Sinds mei 2020 ben ik samen met mijn vrouw woonachtig in Bricquebec (La Manche). Ik ben vooral actief als landschapschilder waarvan ik hier 5 voorbeelden laat zien. Graag werk ik ‘en plein air’ en maak dan tekeningen en aquarellen die later in de beslotenheid van het atelier worden uitgewerkt tot olieverfschilderijen. Mijn aandacht gaat dan vooral uit naar het verbeelden van de ruimte in een spel van licht en donker. Ik vervaardig ook stillevens en ruimtelijk werk en laat mijn fantasie daarbij graag de vrije loop.  In Nederland is mijn werk permanent te zien (en te koop) in Galerie Beeldkracht, Scheemda (www.beeldkracht.com).

Naast mijn kunstenaarschap ben ik actief als docent/organisator van workshops en cursussen in zowel Nederland als in Frankrijk. In Bricquebec open ik binnenkort een galerie die Art Le Petit Val Hue gaat heten. Voor informatie hierover kun je terecht op www.artlepetitvalhue.com.

 

©2021 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?