“Het laatste huis”, het nieuwe boek van Ludique le Vert

Deze week is het nieuwe boek van Ludique le Vert uitgekomen; “Het laatste huis“.

 

Het laatste huis
Geheimen van mijn vader

Ludique le Vert

Reinder is in gezelschap van zijn vriendin Sarah in Frankrijk op zoek naar zijn vader met wie hij al vele jaren geen contact meer heeft. Hij wil antwoorden op tal van vragen. Waarom waren zijn ouders gescheiden? Was er, zoals zijn moeder beweert, sprake van een vriendin? Maar bovenal: wat is er waar van het hardnekkige gerucht dat Reinder niet twee maar drie zussen heeft? De zoektocht verloopt moeizaam, maar uiteindelijk wordt vader Max gevonden en komt het tot een weerzien. De vraag blijft of alle antwoorden die Reinder zoekt ook daadwerkelijk boven tafel komen.

>>—————||——————

Het laatste huis” is een intrigerende roman over levensloop en familie-relaties. Fascinerend is dat enkel de lezer ook alle niet uitgesproken ideeën, gevoelens en gedachten van de verschillende personages leert kennen en zo, als enige, de verzwegen, verborgen en meest waarschijnlijke waarheden zal kunnen vermoeden.

Lezers die de eerder uitgegeven boeken van Ludique kennen zullen aangenaam verrast zijn. De lezer wordt vanaf de allereerste pagina meegesleept in een pakkend verhaal. De roman speelt zich af in Frankrijk. Dit decor zult u als lid van ons forum prettig herkenbaar vinden. Het is een aangrijpend boek dat je niet loslaat voordat je de laatste pagina hebt gelezen.

In zijn boeken kan Ludique je niet alleen aan het lachen brengen. In dit nieuwe boek word je ook aan het denken gezet.

Hier bestellen …

Ik wens Ludique veel succes met de lancering van dit nieuwe boek, die we de komende tijd met ludieke acties zullen ondersteunen.

De lezers veel leesplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Anton Noë

©2024 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?