Ben Kapteijns, sculpturist en bouwer van houtgestookte ovens

Mijn naam is Ben Kapteijns en ik vervaardig handgevormde keramische geglazuurde sculpturen en ik bouw hout gestookte ovens.
Het stoken van een houtoven is een mysterieus en wonderbaarlijk gebeuren, zeker s’nachts als de langgerekte vlammen en massa’s vonken hoog boven de schoorsteen uitkomen. Dit zorgt voor een magische en spectaculaire sfeer.
De kunst van het vuur drukt zich niet uit in het mooie om het mooie, maar het mooie als antwoord op innerlijke behoeften van het leven zelf. Het vuur en de klei worden gekenmerkt door karakter en wijsheid, door geduld en onderworpenheid aan de bekende en onbekende natuurkrachten van het heelal.
Mijn website is
mijn mailadres is

©2022 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?