Achtergrond

In 2001 heeft Wim Bavelaar deze website ‘Wonen en leven in Frankrijk’ opgericht. Lange tijd was hij voor vele Nederlanders en Vlamingen de vraagbaak voor hun plannen en de realisatie van hun emigratie naar Frankrijk. Alle vragen en problemen die te maken hadden met de emigratie naar Frankrijk werden door Wim, journalist in hart en nieren, uitgebreid uitgezocht en gedocumenteerd. Al dat werk resulteerde in een enorme kennisbank die hij graag voor anderen beschikbaar wilde maken door het oprichten van de website Wonen en Leven in Frankrijk, waarop informatie steeds zorgvuldig werd bijgehouden en geactualiseerd. In 2003 verscheen de eerste van 8 drukken van zijn boek ‘La Maison’, dat nog steeds in vele boekenkasten te vinden is.

Tot groot verdriet van de vele lezers van de boeken van Wim en de leden en bezoekers van zijn website; “Wonen en Leven in Frankrijk”,  is in de nacht van 22 mei 2016 is Wim Bavelaar thuis in zijn woonplaats Vieux op 72-jarige leeftijd overleden.


Per januari 2017 werden het beheer en de doorontwikkeling van “Wonen en Leven in Frankrijk” overgenomen door Communities Abroad, een  firma van Anton Noë.  Door diverse betrokkenen wordt gestaag doorgewerkt aan het in stand houden van de betrouwbaarheid en actualiteit van deze belangrijke bron van kennis en ervaring.wim-bavelaar-web Wim Bavelaar

©2024 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?