Reageer op: enorme prijsverhoging Orange internet

#206202
 Ron (03)
Bijdrager

Tja Jako, voorlopig heeft er hier zich nog verkoper gemeld, lekker rustig terwijl op een gewone dag toch tussen de 5 a 10 belletjes. Het heeft ook geen zin een black-list aan te leggen daar de meegestuurde nummers net zo random zijn en vaak niet eens echt bestaan.

Wat ik eerder gedaan heb in mijn Gigaset dect telefoon is mijn contactenlijst inladen en daaruit de frequente bellers in een lijst plaatsen (VIP lijst in dit geval) en aan die lijst een belsignaal toekennen. Het normale belsignaal staat op “geen signaal” en gaat na 6 keer over naar het (ingebouwde) antwoordapparaat. Telemarketiers hangen na een keer of 4 op en spreken al helemaal niet in. Diegene die wel inspreken bel ik dan terug. Er gaat een ledje knipperen als er daadwerkelijk is ingesproken. Dit werkt goed voor ons. Nadeel is de lijst up-2-date houden.
Uiteindelijk gaat het meeste dan ook nog mobiel en faseert de telefoon zich langzaam uit.

Voor je inlog probleem wil je dit mogelijk via twitter melden. Achteraf, na enkele dagen weliswaar, kreeg ik bericht terug via twitter en deze keer wel met inhoudelijke mededelingen over het probleem wat ik daar eerder gemeld had. Er is dus blijkbaar toch iemand in gedoken. Ik deed een DM naar @REDbySFR. Niet geschoten…enz.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account