WK voetbal in UHD bij CanalDigitaal

Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 3 jaren, 3 maanden geleden door Noë.

 • Auteur
  Berichten
 • #210477
   Noë
  Sleutelbeheerder

  In navolging van KPN, Orange, SFR en Sky zal ook bij CanalDigitaal het WK voetbal volgende maand in UHD te zien zijn.

  Waar de meeste providers de zender slechts aanbieden voor een selecte groep abonnees die in het bezit zijn van een duur abonnement inclusief UHD decoder zal bij CanalDigitaal de zender in principe voor elke abonnee beschikbaar zijn. Aangezien CanalDigitaal zelf geen UHD decoders levert zal de klant zelf wel voor de benodigde apparatuur moeten zorgen.

  Dat is niet direct een bezwaar aangezien die klant uiteraard in het bezit moet zijn van een UHD televisie om naar UHD content te kunnen kijken en elke UHD televisie voorzien is van een satelliet-tuner.

  Het is dus voldoende om de UHD TV rechtstreeks aan te sluiten op de schotel en die te voorzien van een CI-module met smartcard. Volgens berichten op internet zal de zender werken met zowel de witte Nagravision module+losse oranje smartcard als de oranje M7cam701 met geïntegreerde smartcard.

  Gedurende het WK Voetbal wordt een speciale Ultra HD-versie van NPO1 gemaakt. De door NOS uitgezonden WK-wedstrijden worden in native Ultra HD via dit kanaal uitgezonden, de overige programma’s worden naar Ultra HD-kwaliteit opgeschaald. NPO 1 UHD zal vanaf 12 juni bij Canal Digitaal te zien zijn via kanaalnummer 14. De uitzendfrequentie zal zijn 11.914 GHz H, uiteraard op Astra23.5 oost.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2021 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?