This topic has 24 reacties, 13 stemmen, and was last updated 7 years, 5 months geleden by Anoniem.

 • Auteur
  Berichten
 • #186565
   Anoniem
  Inactief

  Ik heb op een dag automatisch hotmail outlook gekregen, ‘k zal wel op een knoppie gedrukt hebben of zo.
  Alleen het werkt voor geen meter.
  Ik moet soms wel drie keer inloggen, bijna altijd eindeloos wachten met het veranderen van pagina, als ik bijvoorbeeld in de inbox nieuwe boodschappen zie staan en klik er een aan, dan duurt het wel twee minuten voor ik deze pagina krijg.
  Wat is er loos ?
  Of anders, hoe krijg ik m’n oude hotmail terug Jako?

  @ webmaster;
  Waarom verrijken jullie het forum niet met een nieuw hoofdstuk “informatique” waar we dit soort vragen kunnen stellen?
  Steeds meer komt via de computer binnen, steeds meer nieuwigheden waar menigeen de ballen verstand van heeft, terwijl hier een specialist rondloopt die geeneens een eigen hoofdstuk heeft.
  Telefoon, kabel, ok, dat is nutsbedrijven, maar een app of een virus heeft niets met nuts te maken, behalve peanuts voor jako 😉
  Als je nou zou zeggen, Cees, op elke hoek van de straat kun je die info vinden” nou dat is toch echt niet zo.
  Sterker nog, heel vaak komen ze er niet eens uit omdat veel in het engels is geschreven, dus dan doen ze maar wat.
  Sorry hoor maar informatica is in Frankrijk nog een afrikaans gebeuren.

  #186566
   jako
  Bijdrager

  Microsoft is gestopt met hotmail en heeft iedereen omgezet naar hun nieuwe product. Je zult daar je vraag moeten stellen of overgaan naar een andere aanbieder.

  #186567
   Fransco
  Bijdrager

  Dag Cees,
  Hier http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/outlook/auto-upgrade-outlook-faq vind je meer informatie. Meer mensen hebben last van de overgang van Hotmail.com naar Outlook.com. Vaak ligt dat aan de instellingen. Als je op het hiervoor gegeven adres kijkt en alles controleert, zou het weer, en zelfs sneller, moeten werken.

  Frans

  #186568
   bosbess
  Bijdrager

  Ik wil het voorstel van Cees van harte ondersteunen. OK, het heeft niet speciaal met Frankrijk te maken, maar dat hebben lekkende kranen, beton storten en noem maar op ook niet. Aan de naam InfoFrankrijk wordt echt geen afbreuk gedaan, want die informatie wordt buiten het forum in ruime mate door Wim verschaft. Het forum is niet alleen maar een info-mogelijkheid ivm Frankrijk, maar ook een ontmoetingsplaats voor Nederlanders die in Frankrijk wonen en werken. Zo voel ik het tenminste.

  Zelf heb ik momenteel ook een piepklein PC-probleempje. Daar kan ik mijn deskundige in NL voor raadplegen, maar ik zou het ook hier kunnen plaatsen, zodat meer mensen er iets aan hebben. Dat is trouwens met de vraag van Cees ook het geval, want er zullen ook andere forumleden zijn met hotmail. En volgens mij zijn er behalve Jako ook andere deskundigen op dit gebied onder de forumleden.

  Ik maak van de gelegenheid maar gebruik om het probleempje meteen aan de orde te stellen. Ik sla mijn emails iedere maand op in mappen. Vandaag zocht ik een meeltje, maar ik kon het nergens vinden. Maar zoeken op de naam van de persoon aan wie ik het heb gestuurd, levert meteen resultaat op. Het staat dus nog ergens, ik kan het ook openen en lezen, maar er wordt niet bij vermeld wáár het zich bevindt. Is er een mogelijkheid om de map terug te vinden waarin het zich bevindt, zodat ik het alsnog in de goede map kan plaatsen?

  #186569
   Anoniem
  Inactief

  Even tussen neus en lippen door voor Cees: gefeliciteerd met het hhuwelijk en je verschijning in de sud-ouest. Fraai artikel. Taciturne stuurde met het via facebook. Dat moet een knalfeest gaan worden in 2014!
  Ingrid

  #186570
   PaulGJ
  Bijdrager

  Hallo Bosbess,
  Dat is inderdaad niet prettig, maar als je dit probleem aan de orde stelt is het handig als je vermeld welke software(e-mail client) je voor je e-mails gebruikt.

  Vriendelijke groet
  Paul

  #186571
   Silex
  Bijdrager

  Als er vragen over PC’s zijn vermeld dan meteen de versie van het operatingsystem (b.v. windows, xp, vista, 7, 8) en het programma met versie nummer (b.v. Firefox versie 19.0.2).
  Dit scheelt veel nodeloos heen en weer gevraag.

  janv

  edit: 1-0 voor Paul

  #186572
   bosbess
  Bijdrager

  Sorry Paul en Silex, ik zal er aan denken. Windows Vista 32-bit SP2, email Windows Mail (hopelijk bedoel je dat met “service client”).

  #186573
   Jemig
  Bijdrager

  Bosbess,
  Zoek je mailtje op, op de manier zoals je het hebt gedaan. Er opent zich een scherm, waarin alle mailtjes van die persoon staan. Ga dan met de cursor staan in de rij waarin o.a. staat: “van” “onderwerp” “ontvangen” en klik dan met rechts. Er opent zich een schermpje waarin je klikt op “kolommen” en vinkt dan in ieder geval “map” aan. Je krijgt dan te zien in welke map het mailtje staat. Ik hoop dat je zo voldoende bent geholpen.
  Groet, Jean

  #186574
   Fransco
  Bijdrager

  BB,
  Zoals jij het beschrijft, lijkt het me waarschijnlijk dat de map waarin je het bericht had staan automatisch de inhoud archiveert. Dan worden mails na een bepaalde tijd in een niet direct zichtbaar archief geplaatst om minder ruimte in beslag te nemen en de boel overzichtelijk te houden. Ga naar de eigenschappen van je map en kijk of je het daar kunt veranderen.

  #186575
   Fransco
  Bijdrager

  Overigens lijkt me dit nu niet iets dat in Frankrijkforum thuishoort. Dit is zo algemeen en daarmee in tegenstelling tot beton storten in Franse tuinen of renoveren van oude Franse huizen. Als het nu Franse software was…

  Groet,
  Frans

  #186576
   bosbess
  Bijdrager

  Jemig en Fransco, bedankt voor het meedenken. Er verscheen in het “zoekvak” wel een lijst met meeltjes van de betreffende persoon, maar verder niks. Klikken op het meeltje opent het (dus geen Onderwerp, Ontvangen enz.). Door de opmerking van Fransco over Eigenschappen heb ik toen in Bestand de Eigenschappen opgezocht en daar stond keurig de locatie (map) vermeld. Probleem opgelost. Simple comme bonjour (om het frans te houden).

  Overigens Fransco, betrof mijn vraag een laptop in een frans huis, aangesloten op een frans stopkontakt en een franse Freebox, op de knieën van een NL vrouw die naar Frankrijk is geëmigreerd. Dit is natuurlijk een grapje, maar het verschil met een lekkende kraan in een frans huis ontgaat me. Dit nog afgezien van het argument van Cees dat PC’s tegenwoordig zo’n belangrijk deel van ons leven uitmaken en mijn argument dat dit forum niet alléén maar een infobron Frankrijk is maar ook een ontmoetingsplaats voor NLers in Frankrijk. Maar het eindoordeel over Cees’ voorstel is aan de hoofdredacteur.

  #186577
   LaSource
  Bijdrager

  pfffffttttttttttttttttt

  #186578
   Anoniem
  Inactief

  Verhuisd naar bavards.

  #186580
   Jaap Pijpe
  Bijdrager

  😛 Entre bavards? 😕

  #186581
   Anoniem
  Inactief

  Ja jaap, maar dan moet je het onderwerp van het ene naar het andere slepen, ook weer niet praktisch.

  #186579
   Fransco
  Bijdrager

  Nou Cees, ik vind jou wel heel geweldig.
  En als ik vind dat je alles mag schrijven, mag ik dus ook zeggen dat ik iets niet typisch voor dit Frankrijkforum vind. Zonder probleem.

  Frans

  #186582
   Taciturne
  Bijdrager

  Ik denk dat het heel goed zou zijn een onderwerp “Informatica” aan het forum toe te voegen. Natuurlijk kom je via andere forums of Google vaak wel achter de oplossing maar vaak moet je daar een behoorlijke basiskennis voor hebben. Dat is niet alle Gallobataven gegeven. In dat forum kunnen ook de veelbesproken ervaringen met Franse netwerkproviders worden ondergebracht.

  Steven

  #186583
   Herman
  Bijdrager

  Ook ik ondersteun het voorstel om een onderwerp ínformatica’ of ‘automatisering’ of zo aan het forum toe te voegen. En de vraag of iets nu wel of niet in het Frankrijkforum thuis hoort is op zich wel relevant, maar tegelijkertijd moet daar niet te krampachtig mee worden omgegaan, als het duidelijk voorziet in de behoefte van meerdere forumgangers.

  #186584
   Anoniem
  Inactief

  Jako, weer een vraagje ;
  Ik krijg steeds een bericht “le plugin adobe flash a planté, envoyer un rapport de plantage”
  Dat heb ik al tig keer gedaan, hier snapt (zoals altijd) niemand er iets van.
  Ik heb de hele mikmak adobe verwijderd, en weer een nieuwe gedownload.
  Zelfde verhaal.
  De computer heeft een flink virusprogramma, niets te vinden.
  Wat is er loos en/of wat moet ik doen.
  Ik kan wel op tv kijken, maar korte joetoep niet.

  #186585
   jako
  Bijdrager

  Welk OS en browser gebruik je?

  Bij gebruik van een browser met ingebouwde flashplayer (chrome bv) wil het aanroepen van de externe player nogal eens crashen. Ook het gebruik van een trage computer kan dit veroorzaken, dan duurt het allemaal gewoon te lang.

  Een beetje TV heeft tegenwoordig overigens ook youtube … 😉

  #186586
   Colombe
  Bijdrager

  Cees, ik heb met Windows 7 en Internet Explorer 9 al jaren dit probleem. Ik heb al vele dingen geprobeerd. Tot voor kort werkte het weer door eerst Flash te deïnstalleren: http://helpx.adobe.com/nl/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.htmlen daarna weer opnieuw te installeren: http://get.adobe.com/fr/flashplayer/. Er mogen geen Internetwindows geopend zijn tijdens deze handelingen.
  En dat laatste is nu bij mij sinds kort weer een probleem. Ik krijg telkens een melding dat er een internetpagina is geopend, maar ik kan niet vinden welke; ik heb zelf geen pagina’s geopend. Het zal wel door een of ander stukje software gebeuren, maar ik ben er nog niet achter hoe ik dat kan voorkomen.
  René

  #186587
   Anoniem
  Inactief

  wat bedoel je met een OS browser Jako?
  Ik werk met Firefox.
  Als ik met Internet explorer werk doen bijvoorbeeld de filmpjes naast het telegraafscherm het wel.
  Nu ik Firefox controleer doet daar ook alles het weer.
  Gisteren kon ik filmpjes op feestboek niet bekijken, nu wel.
  Alle problemen lijk spoorloos opgelost te zijn vannacht.
  Vreemd.

  #186588
   jako
  Bijdrager

  OS=operating system. Dus bv windows98/XP/vista/7/8/,Linux, BSD
  Browser=browser 😮 , het programma waarmee je internet pagina’s bezoekt.

  Het is een veelvoorkomend probleem wat inderdaad vaak net zo spontaan weer verdwijnt als het verschenen is. Hoewel dat natuurlijk ook kan komen doordat ‘iemand’ een update heeft gemaakt aan de hand van de verzonden crashlogs en je PC automatisch de update heeft binnengehaald.

  #186589
   Anoniem
  Inactief

  Ah oui, het is windows xp.
  Het geduvel is begonnen toen Hotmail niet meer draaide, en je vertelde dat ze naar outlook zijn gegaan.
  Dit werkt overigens nog steeds niet, wat we ook doen hij gooit de twee verschillende mailboxen door elkaar.
  Morgen eens nauwkeurig naar kijken hoe dat nu weer kan.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 25)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account