Veiligheidsbrillen

This topic has 1 reactie, 2 stemmen, and was last updated 1 year, 9 months geleden by Fransco.

 • Auteur
  Berichten
 • #212699

  De ene veiligheidsbril is de andere niet. Een enkele keer denk ik: dit is maar een klein klusje, kan ook wel zonder bril, anders moet ik helemaal omlopen om ‘m te halen. Wanneer je dan een volgende keer met bril op bij het op hoogte brengen van heggen plotseling een scherpe tik tegen die bril hoort en voelt weet je: altijd op doen. In dit artikeltje wordt uitgelegd hoe het nu precies zit met de normen voor veiligheidsbrillen en wat de codes betekenen. Een naamloze offre speciale strategisch opgesteld bij de uitgang naar de kassa van een bricomarché misschien toch maar laten liggen. Scherven brengen geluk, maar niet wanneer een bril aan splinters gaat.

  #212708
   Fransco
  Bijdrager

  Ja Rob, als ik met mijn débroussailleuse aan het werk ga, heb ik een gezichtsbeschermer van gaas én een bril op. Die paar keer dat ik niet volledig opgetuigd de strijd met het gewas aanging, bleek het gaas toch nog minuscule stukjes vegetatie tot in mijn ogen door te laten en met alleen een bril op kreeg ik wel eens een bestraffende tik van een takje net naast mijn montuur. Dus ondanks het eventuele extra loopwerk en de warmte doe ik beide altijd op. Hetzelfde geldt voor de combinatie laarzen en lange broek. Zo’n débroussailleuse maakt namelijk heel wat los.
  Dat geldt natuurlijk ook voor kettingzaag, heggenschaar en ander draaiend tuingereedschap, zo weet ik uit (toch nog) eigen ervaring.
  Frans

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account