(vakantie)woningruil ?

This topic has 7 reacties, 6 stemmen, and was last updated 4 years, 11 months geleden by Petrus, Mr Petrus.

 • Auteur
  Berichten
 • #194338
   Wil Close
  Bijdrager

  Beste forumleden,

  Zijn er onder jullie ook (vakantie)woning bezitters die hun (vakantie)woning wel eens geruild hebben met anderen ? En zo ja, hoe regelden jullie dat dan en hoe is het bevallen ?

  Vriendelijke groet,

  Wil

  #194341
   Anoniem
  Inactief

  Er is een speciale site voor; http://www.echangedemaison.com/

  #194342
   Wil Close
  Bijdrager

  Beste Cees,

  Bedankt voor de tip maar mijn vraag was eigenlijk of er forumleden zijn die het wel eens gedaan hebben en wat hun ervaringen ermee waren. Uit het gebrek aan reacties krijg ik wel de indruk dat het niet vaak gebeurd.

  Vr.groet,

  Wil

  #194340
   PaulGJ
  Bijdrager
  #194343
   Wil Close
  Bijdrager

  Beste Paul,

  Bedankt voor de moeite. Er staan wel wat wisselende ervaringen op die sites. Wel jammer dat blijkbaar niemand op dit forum er ervaring mee heeft.

  Vriendelijke groet,

  Wil

  #194339
   boebes
  Bijdrager

  Hoi Wil,

  Ook wij hebben in het verleden vaak gedacht aan een vakantiehuisruil en ook een aantal keren (vergeefs) een online oproep gedaan. Het blijft toch een beetje eng,de gedachte je huis aan ‘vreemden’ over te laten. Daarom zijn we begin dit jaar zelf gestart met een laagdrempelig platform van (alleen NL talige) vakantiehuisruilers. Een schot in de roos, want enkele maanden verder hebben zo’n 40 vakantiehuiseigenaren uit heel europa zich aangemeld. Kijk eens op http://vakantiehuisruil.weebly.com/zoek-huizen.html
  We verwelkomen je graag als nieuwe deelnemer. Deelnemen gaat eenvoudig online middels het invullen van een online vragenlijst over je vakantiehuis en het aanleveren van 10 foto’s van je vakantiewoning. Je bepaald uiteraard altijd zelf of je instemt met een ruilvoorstel of niet. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Deelname kost exact 1 euro per maand en is het eerste jaar zelfs helemaal gratis.

  Met vriendelijke groet,
  Rob

  #194344
   Gdebruyn
  Bijdrager

  Bent u eigenaar van een vakantiehuis of gite dan is de website http://www.tweedewoningruil.nl misschien iets voor U.
  Huizenruil is voor vele mensen al bekend, maar tweedewoningruil richt zich enkel op mensen met een tweede huis. Dat geeft voordelen, zo kunt u de periode wanneer men ruilt vrij afspreken, ook hoeft u geen rekening te houden met het opbergen van uw privéspullen en de mensen waarmee u ruilt, weten wat uw bezit waard is.

  Deze website lijkt mij een goede aanvulling voor de steeds grotere groep mensen die in het bezit zijn van een tweede woning.
  Als eigenaar van een vakantiehuis of gite in Frankrijk kunt op deze wijze goedkoop op familiebezoek naar Nederland of België.

  #194345

  Ik zie liever ’n aanbod van leegstaande vakantiegerieven aan hen die beroerdere gebieden achter zich hebben gelaten. Dan maar ’n keer geen vakantie.

  Peter.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account