Dit onderwerp bevat 5 reacties, 6 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 12 jaren, 1 maand geleden door .
6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Dit onderwerp bevat 5 reacties, 6 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 12 jaren, 1 maand geleden door Admin.
Beste forumgenoten,
ik heb op de markt in een wilde bui tête de veau gekocht, maar weet niet hoe het te eten, eet je het warm, koud? wat serveer je erbij??
hoor graag jullie culinaire adviezen. 😯
Hallo Kees,
Op deze site vind je verschillende recepten.
Veel succes,
met vriendelijke groet
Paul
Hier ook enkele recepten in het Nederlands. Eet smakelijk!
In de genoemde recepten zie ik gewoon kalfsvlees gebruikt worden. Maar tête de veau is echt alleen maar stukken van de tong, snuit en wangen en ziet er vaak niet lekker uit (een beetje blubberig) en smaakt naar mijn mening nog minder. 🙂
Ik raad ook twee dagen vòòr tot 3 dagen na het eten Omeprazol 20 mg 1dd en Gaviscon suspension buvable 4-8 uur na de maaltijd aan. Eventueel Imodium 2mg 2 tot 4 x per dag één tot twee 12-24 uur erna.
Steven
En maagzout? 😉
Sorry Kees, ik heb geen passend recept voor je, maar hoop dat het je toch gesmaakt heeft. Ik neem althans aan dat je het, sinds jouw bericht van de 29e, al hebt opgegeten. Anders heeft het mogelijk uit zichtzelf al de benen genomen.
Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.