Te koop Corrèze: Royale woning op 1,5ha in bosrijke omgeving

Dit onderwerp bevat 2 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 8 jaren, 2 maanden geleden door Noë.

 • Auteur
  Berichten
 • #193083
   Noë
  Sleutelbeheerder

  Recentelijk gerenoveerde grote woning, veel ruimte binnen en veel ruimte buiten!! Gelegen in 19700 Saint Salvadour, een vriendelijk stadje met een stadhuis, een postagentschap, een bescheiden supermarkt, een historische kerk en een goed restaurant. Grotere steden zijn Seilhac op ongeveer 8 km. met alles voor uw dagelijkse levensbehoeften: dokter, tandarts, apotheek, postkantoor, scholen, supermarkt, kapper, bakker, banketbakker, slager, dierenarts, restaurant, café . Verder Tulle op ongeveer 20 km. voor de uitgebreidere boodschappen, winkelen, grote wekelijkse markten, cultuur en vertier. En Brive – ongeveer 35 km – dat geldt als de grotere stad met veel winkels, restaurants, vliegveld enz.

  Het huis leent zich uitstekend voor een chambre d’hôte, praktijk aan huis, groot gezin of om te delen met gasten. Er zijn drie verdiepingen met op elke verdieping een toilet, en een badkamer op de begane grond en de eerste verdieping. Het heeft 6 kamers, een keuken, bijkeuken, een inpandige garage en een garage op het terrein.

  Op het grotendeels omheinde terrein van ongeveer 1,5ha. staat het huis in een afgescheiden gedeelte van 1200mtr. Hierin bevind zich een prieeltje waarin u ontspannen kunt genieten van uw glaasje wijn. Tevens bevindt zich op het terrein een bron, die gemakkelijk aangeboord kan worden. Er staan veel eikebomen fruitbomen en vruchtenstruiken.

  Ruime schuur/stal/opslag/garage van ongeveer 25m². Inpandige ruime garage van ca. 30m²
  Volledige informatie kunt vinden op http://www.achimenes.nl
  81757-3.jpg

  #193084
   Noë
  Sleutelbeheerder

  Waarom wil je de woning verkopen? Dat blijft voor mij altijd een cruciale vraag.
  Ingrid

  #193085
   Noë
  Sleutelbeheerder

  Hallo Ingrid,
  Helaas moeten wij de woning om gezondheidsreden verkopen. Enkele jaren terug hebben wij het gekocht en totaal gerenoveerd om er altijd (dus zo lang mogelijk) te kunnen blijven wonen.
  Jammer, maar het is niet anders!
  Vriendelijke groet
  Paul

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

©2022 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?