Gratis verzending van Moestuinzaden + 15% KORTING bij Dutch Garden Seeds

This topic has 0 reacties, 1 stem, and was last updated 2 years, 4 months geleden by Noë.

 • Auteur
  Berichten
 • #209286
   Noë
  Sleutelbeheerder

  Online Groentezaden en Bloemzaden kopen vanuit Nederland met GRATIS verzending bij bestellingen vanaf 15 euro!

  Waar het in Nederland de komende weken nog heel koud is, zijn er in Frankrijk inmiddels ook al delen waar de temperaturen langzaam iets beter worden. Dit geldt nog niet voor alle delen, maar zeker voor de zuidelijk gelegen plaatsen.

  Als het goed is, heeft u al vaker van ons gehoord. Wij van http://www.dutchgardenseeds.com verkopen biologische zaden, groentezaden, kruidenzaden en Bloemzaden. Momenteel hebben wij zo’n 600 soorten op voorraad! Verder beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9.1. Dit is natuurlijk een cijfer waar we heel erg trots op zijn!

  Doordat wij beschikken over goede verzendmogelijkheden, hebben wij de mogelijkheid om klanten in het buitenland dezelfde service te bieden als in Nederland. Dit betekent voor u dat wij bestellingen vanaf € 15,- zonder verzendkosten versturen. Met de code NEDERLANDER krijgt u ook nog eens 15% korting op uw bestelling! Als u dit weekend bestelt, heeft u de zaden doorgaans voor het volgende weekend thuis.

  Een moestuin aanleggen met eigen gezaaide (biologische) groentezaden is een gezonde bezigheid in de buitenlucht en geeft bovendien geestelijke ontspanning. Daarnaast geeft het de voldoening om groenten en kruiden te kunnen eten op dezelfde dag dat u ze oogst! Kortom, het is zeer de moeite waard om van eigen groentezaad zelf groente en kruiden te gaan kweken. Ook voor beginners zijn er voldoende soorten beschikbaar die eenvoudig te kweken zijn. Zelfs in een kleine tuin of in grote potten op een terras kan er worden gezaaid en geoogst.

  Uiteraard is het ook super mooi om een bloementuin te creëren waar u zelf heel trots op kunt zijn. Wat is er nou leuker om het resultaat te zien van uw eigen inspanningen?

  Kortom, u kunt uw zaden bestellen op de website: http://www.dutchgardenseeds.com en met de promo code NEDERLANDER krijgt u ook nog eens 15% korting!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account