extra beveiliging Fox sports international

This topic has 7 reacties, 3 stemmen, and was last updated 7 years geleden by jako.

 • Auteur
  Berichten
 • #187130
   jako
  Bijdrager

  Geen idee of er hier voetballiefhebbers met een abonnement Op Fox Sports International bij CanalDigitaal meelezen, maar die moeten even opletten.

  De betaalzender Fox heeft op verzoek van de Britse Premier Ligue aan CanalDigitaal verzocht om een extra beveiliging aan te brengen op de voetbalzender Fox Sports International.

  Deze beveiliging zorgt er voor dat de zender uitsluitend nog met CanalDigitaal goedgekeurde apparatuur of met de nieuwste CI+ module van CanalDigitaal kan worden bekeken. CanalDigitaal probeert in contact te komen met abonnees, maar ik kan me voorstellen dat dit juist bij kijkers in Frankrijk niet lukt.

  De nieuwe beveiliging gaat 8 oktober in.

  #187131
   Taciturne
  Bijdrager

  Prima. Binnenkort bepalen de USA, Qatar en Rusland waar we naar mogen kijken.

  Steven

  #187132
   jako
  Bijdrager

  Je wilt niet weten hoe hoog de discussies op de satelliet forums oplopen 😉
  Het generieke gevoel is: abonnement op Fox direct opzeggen.

  #187133
   Taciturne
  Bijdrager

  Fox die voor miljarden de TV-rechten van voetbal in verschillende landen w.o. Nederland heeft gekocht…. Voettbalclubs die daarmee hun spelers nog grotere idioot hoge salarissen kunnen betalen…Dit vraagt om een kopers-staking.

  Steven

  #187134
   harold12
  Bijdrager

  Is het mogelijk fox sport per maand te nemen en dan weer stopzetten tot volgend verblijf in het franse huis? Of is er een langere verplichting/opzegtermijn?

  Harold

  #187135
   jako
  Bijdrager

  Bij CanalDigitaal zit je er minimaal een jaar aan vast en op 1 kaart, bij Digitenne maandelijks opzegbaar en beschikbaar op meerdere kaarten per huishouden. Dat laatste heb je niks aan, maar het zegt iets over het gebrek aan concurrentievermogen van CanalDigitaal.

  #187136
   Taciturne
  Bijdrager

  Moet vooral zo doorgaan. Ik wacht op een slimmerik die via een VPN die uitzendingen gaat streamen want hoe zwaarder je de zaak gaat beveiligen, hoe creatiever het mensdom wordt.

  Ik vind voetbal overigens niet de moeite waard om daar hele toeren voor uit te gaan halen maar dat is een andere zaak.

  Steven

  #187137
   jako
  Bijdrager

  Die streams zijn er al lang, niet eens een vpn nodig. In Nederland worden zelfs Digitenne kastjes met fox sport eredivisie abonnement per wedstrijd te huur aangeboden. Hartstikke illegaal natuurlijk, maar gemakkelijk bijverdienen als je zelf gratis over enkele abonnementen per adres beschikt. 😉

  En dan moet CanalDigitaal de beveiliging aanscherpen…

  Het ergste vind ik nog dat op dit moment geen enkele klant die nieuwe CI+ module kan hebben. Zelfs als je er nu een koopt bij een dealer, dan krijg je de oude.

  Tot zo ver dus de ‘beeldgarantie’ bij goedgekeurde apparatuur, want als je beeld wilt moet je alsnog een nieuwe kopen, zelfs al kom je recht uit de dealer. Iedereen kan een ‘eigen aanbieding’ krijgen. Met korting slechts 59 Euro. En nieuw in de webshop ,zonder korting, ….59 Euro.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account