Re: Niet te volgen politieke discussie

#194866
 JP
Bijdrager

@ Jako: wat houdt volgens jou de 6e republiek in ? Terug naar de vierde of nog verder ?
@ Marietta: ik begrijp de opmerking over oorverdovende stilte niet. Zag dat de laatste entre bavards intussen wel erg oud was en eigenlijk niet eens een ouderwets bavard-onderwerp -))
@ Steven: je hebt mijn korte samenvatting van vergaderen op zijn frans mooi uitgewerkt. Ik heb diverse keren, soms met enige medestanders, een vergadering van de communauté de communes met 45 (!) man\vrouw aan tafel verlaten vanwege het ontbreken van stukken. Zelfs de meest korte samenvatting van een budget was niet vooraf beschikbaar en de VZ meende dat te kunnen voorlezen. Minachting voor alle vrijwilligers; dat zijn immers de meeste gemeenteraadsleden. Ik heb een keer – en plein public- voorgerekend wat de late komst van de voorzitter, de seigneur van het dorp dat de boventoon voert, kostte. Ben sindsdien geen echte vrienden meer met deze man, die verleden week na dertig jaar en eigenlijk onverwacht werd afgeserveerd.
Ook in het verenigingsleven gaat het er vaak zo aan toe. Nauwelijks orde, besluitvorming en veel te lang. En dat gaat jammer genoeg af van het informele deel, waar in deze streek altijd diverse flessen op tafel komen -))

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account