Reageer op: Niet te volgen politieke discussie

#194808
 HP
Bijdrager
Quote:
Quote uit OEVVD op 12/04/2014 19:40
Ik ben het roerend eens met Christian von Klösterlein – Ik ben niet Katholiek en die club had ook best wat uit te leggen met nogal wat pedofielen en zo aan boord. Maar die paus heeft totnogtoe wel alles wel precies goed gedaan. Dus laten we hem nu maar beoordelen op wat hij NU doet. En daar kunnen heel wat politici een puntje aan zuigen. Helaas kun je niet op hem stemmen anders deed ik dat veel liever dan op Geert of Marine. Maar omdat deze paus niet meedoet moeten we maar roeien met de riemen die we hebben. Maar ik vind het een ontroerende gedachte van Christian. En past goed zo bij de komende Pasen.

Een ‘onverschrokken en profetische bisschop die tegen de stroom in Christus verkondigde indachtig de uitspraak: Ik ben de weg, de waarheid en het leven’. Dat zei kardinaal Ad Simonis op zaterdag 29 juni 2013 tijdens de uitvaart van Jo Gijsen in de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond. Simonis zei dat Gijsen de hemel als eindbestemming van de vrome gelovige roemde, wetende dat Gijsen een aantal jaren eerder zijn lid in de mond van een 9-jarige jongen propte, en dan noem ik alleen maar het minst schokkende gebeuren.

Christian en anderen mogen Fransiscus denken te kennen, maar laten wij ons oordeel eerst maar even voor ons houden tot dat we die ergens op kunnen baseren. Tenzij je natuurlijk jezelf spiegelt aan de spreekwoordelijke ezel. Dit soort mannen in jurken staan erom bekend dat ze gestoord zijn. Dat geldt ook voor Fransicus, anders vertel je niet zulke rare verhalen.

Ik vind de uitspraak van Christiaan eerder om te huilen, en dat meen ik, dan om over na te denken tijdens de potsierlijke vertoning rond deze tijd van het jaar. Ik lees liever sprookje van Hans Christiaan Andersen.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account