Re: Niet te volgen politieke discussie

#194797
 jako
Bijdrager

Onzalige ideeën vinden geen weerklank bij serieuze partijen, dus kunnen deze vermeende eurosceptici niet terecht bij om het even welke ‘normale’ partij.

Dat die sceptici alleen bij Farage, Wilders en Le Pen e.a. gehoor vinden zou tot nadenken moeten stemmen.

De Fransen willen geen gedevalueerde munt meer waardoor spaargeld verdwijnt, de Italianen weten nog maar al te goed wat het betekent om met postzegels te moeten betalen en zelfs de Grieken willen letterlijk tegen elke prijs de solide Euro behouden.

De Britten zullen die les binnenkort leren, want die hanteren nog het oude mantra:geld drukken( 7 keer zo veel ponden in de monetaire basis dan voor de crisis) en devalueren. Nu kunstmatig (via krediet expansie) de economie oppompen om de volgende verkiezingen (2015) te beïnvloeden tot vervolgens de bel opnieuw barst. Het is maar de vraag of de Britse bubbel pas na de verkiezingen barst, er zijn veel externe factoren die negatieve invloed hebben zoals Schotse onafhankelijkheid, herweging van de SDR in 2015 waar het Britse pond nu een veel te grote weging heeft en onrust over mogelijk vertrek uit de EU wat investeerders afschrikt.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account