Re: Niet te volgen politieke discussie

#194792
 OEVVD
Bijdrager

Ja ik denk dat die uitspraak van Olli niet verstandig is zo kort voor de verkiezingen. Persoonlijk denk ik dat de Euro inderdaad zijn langste tijd gehad heeft. Het was van het begin af een concept dat gedoemd was te mislukken. Het economisch succes of het economisch falen van een land bepaalt nu eenmaal de waarde van zijn munteenheid. Het in één mand gooien van een zeer succesvolle economie en een aantal zeer unsuccesvolle economiëen is een totale ramp. Slachtoffers zijn de miljoenen werkelozen die in sommige landen 25 tot 30 % uitmaken van de beroepsbevolking. Dat zal Heer Olli en de rest van de ongekozen kommissars een zorg zijn.
Ik denk dat een geleidelijke goed begeleide terugkeer naar de Deutsche Mark, de Gulden, de Franse Franc, de lire en de peseta beter is dan the BIG BANG die ons te wachten staat als we Brussel verder laten aanklooien.
Ik ga dus inderdaad maar eens stemmen op het Front National. Uitgaande van het principe ” In de strijd tegen Hitler is Stalin ook een bondgeboot “.
De tijd zal leren hoeveel Fransen dat ook denken. Ik denk meer dan de Brusselse elite in hun stoutste dromen denken. Daarna komt de kater voor de EU. UKIP een klinkende overwinning in de UK, en de anti EUSSR partijen misschien wel de grootste in Frankrijk en Nederland. Dan heeft Brussel een probleem waar ze niet meer omheen kunnen.
Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account