Re: Hygiène in openbare en andere gelegenheden

#194077

@Boze Wolf,

Heeft u zichzelf uitgeroepen tot het moreel kompas van dit forum of heeft een mij onbekende “Infofrankrijk Commissie Ethiek” u op deze post benoemd?

Of het nu gaat om belasting betalen over je pensioen, het Nederlandse karakter, het schrijven van een boek of je dagelijks taalgebruik, de Boze Wolf zal het wel even duiden en heeft de oplossing al klaar: pensioenpremies niet aftrekken (wat is er op tegen gewoon de regels toe te passen), Nederlanders zijn klagers (vooral als ze in het buitenland wonen), een schrijfhobby hoeft niet beloond te worden (en jouw boek haalt de markt niet) en eeuwenoude Nederlandse uitdrukkingen zijn ineens beledigend (géén excuus, neem deze opmerkingen ter harte!). Et cetera, ad nauseam.

Mijn ouders zijn al lang overleden, religie heb ik afgezworen en een baas heb ik niet meer. Het láátste waar ik nu nog behoefte aan heb is een soort zelfbenoemde opvoeder die hier op dit forum iedereen de maat komt nemen en vervolgens voorschrijft wat wel of niet mag worden gezegd, geschreven, gedaan of gedacht. Om nog maar te zwijgen van de arrogante, badinerende en niet zelden generaliserende toonzetting van uw terechtwijzingen.

U bederft mijn plezier in dit forum.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account