Re: Hulp gevraagd!!

#193035
 bosbess
Bijdrager

Christian, het gaat om twee héél verschillende zaken. Dat ik iemand waardeer wil niet zeggen dat ik geen kritiek mag leveren op iets wat die persoon doet en dat mij niet aanstaat. Integendeel zelfs, op mensen die ik niet waardeer zal ik geen kritiek leveren, want ze laten me koud. Al zal ik wel altijd opkomen voor mensen die onterecht onheus worden bejegend.

Bovendien waren we toen ik het bovenstaande schreef nog niet op de hoogte van het feit dat onze “voorlopige” webmaster (zoals Marietta het zelf had genoemd) per 1 januari definitief eigenaar van de website was geworden. Als ik dat wel had geweten had ik dezelfde kritiek geleverd, maar in een andere vorm. Ik waardeer HansPiet, met wie ik het vaak oneens ben, als gespreks- en discussiepartner. En we zeuren allemaal wel eens. Dat moet kunnen.

Rata, hoe ouder ik word hoe meer ik op Eucalypta ga lijken. Ik vond haar altijd het zout in de pap met die schitterende stem, die ik heel goed kan imiteren! Ik ken trouwens iemand (een Française van NL afkomst) die zo heet. Gelukkig noemt iedereen haar Clyp. Ik denk bij jouw beeltenis toch ook niet aan een rat?

Ik zal het niet snel zeggen, maar misschien kunnen we dit onderwerp nu beter afsluiten of naar een andere rubriek verplaatsen.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account