Re: Hulp gevraagd!!

#193050
 bosbess
Bijdrager

Deze website en dit forum zijn nog steeds van Wim Bavelaar. Iemand die zijn levenswerk voorlopig wil voortzetten, zoals Marietta heeft aangekondigd, verdient alle lof en waardering. Maar die voortzetting dient wel te gebeuren met respect voor en in de geest van Wim, waarvan wij hopelijk tijdelijk afscheid hebben moeten nemen en die wij als forumleden nog dagelijks missen.

Wat de website betreft kwijt Marietta zich uitstekend van haar moeilijke taak. Iemand die niet op de hoogte is merkt niet dat er in de redactie iets is veranderd. De informatie is geheel in de stijl van Wim, interessant en up-to-date. Maar de wijze waarop Marietta nu twee keer heeft gemeend zich in een discussie te moeten mengen druist geheel in tegen Wim’s rotsvaste overtuiging dat de vrijheid van meningsuiting het hoogste goed is en dat iedereen in zijn forum alles kan zeggen wat en hoe hij wil. Hoe bot en onfatsoenlijk sommige reacties ook waren, Wim greep nooit in. Dat liet hij over aan de zelfreinigende werking van het forum. Ieder vogeltje zong zoals het was gebekt en al stonden je tenen soms krom in je schoenen, het mocht allemaal. Wim greep alleen in als een discussie dreigde te verzanden in een eindeloos welles-nietes zonder nieuwe argumenten. Dan probeerde hij er een punt achter te zetten, wat hem niet altijd lukte. Dit alles leverde 13 jaar lang een algemene sfeer op van onderling respect, ondanks de soms grote meningsverschillen en het enorme verschil tussen de forumleden onderling, waarvan de meesten elkaar niet kennen. Veel onderlinge contacten en vriendschappen zijn er uit voortgekomen.

Ik wil Marietta dringend verzoeken om in deze geest verder te gaan. Wij zijn volwassen mensen en niet een kleuterklas die fatsoen en goede manieren moeten worden bijgebracht. Ook ik vond dat HansPiet hierboven vervelend lag te zeuren. Als Christian het nodig had gevonden, had hij er zelf wel op gereageerd. Daar heeft niemand in ons forum een plaatsvervangende webmaster voor nodig.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account