Re: Buurman vertrokken naar onbekend adres

#202190
 bosbess
Bijdrager

Uit de weinige gegevens die je verstrekt, maak ik op dat buurman heel andere zaken aan z’n hoofd heeft dan gegraven gaten dichten. Het afbranden van je hele hebben en houden is niet niks. Als je er dus in zou slagen om hem te vinden is het nog maar de vraag of hij werkelijk komt opdraven.

Je meldt niet hoe ver “in de buurt van Sardieu” bij jou vandaan is. Ook kennen we de grootte van de gaten niet en waar op jouw terrein ze liggen. Als ze vlak naast je voordeur liggen en je stapt er bij wijze van spreke in als je je huis uitkomt, dan zou ik ze zelf dichtgooien. Maar liggen ze op een afgelegen stuk van een groot terrein, dan zou ik gewoon even afwachten. Er zal voor buurman nogal wat gedoe aan te pas komen om de schadevergoeding door de brandverzekering te regelen, want die zijn daar niet zo vlot mee. Als dat achter de rug is zal hij vast wel weer op komen dagen en heeft hij inmiddels het trauma ook een beetje kunnen verwerken.

Als je niet wilt afwachten en je denkt dat buurman ondanks zijn moeilijkheden prompt de gaten komt dichtgooien kan je wellicht een privé-detective inschakelen.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account