Re: 2 kippen uit NL mee naar Frankrijk

#202068
 Anoniem
Inactief

Ik ben het helemaal met steven eens, al is mijn uitkomst wel anders.
Gerekend de reistijd die de kip maakt zal hij rond het middaguur de belgisch-franse grens bereiken, apero-tijd voor de lieden in het blauw.
Van het equipe is 85% ouder dan de gemiddelde leeftijd, ze kijken al jaren tegen hun retrait aan wat nu wel heel erg dichtbij komt.
Van de overige 15% hebben er drie geen zin om vandaag te werken, en trekken zich terug met hun oudere colega’s om naar de aperotafel te gaan.
Daarna worden de kippen richting Parijs gereden, we praten over 15h12 aankomst op de peripherique, 91% van de gendarmes bekijken nauwlettend het verkeer, met blote oog of camera, maar een nederlands nummerbord met een echtpaar erin is vast en zeker geen canabistransport vind 89%, en de 2% die overblijft komt te laat in actie om de auto tot stoppen te dwingen voor deze de ring verlaat.
Bij de péage wordt er met opgetrokken wenkbrauwen gekeken naar een auto met nederlands kenteken “de toeristen komen er weer aan” en ze laten u gewoon doorgaan in de hoop dat U ergens de snelheid overschrijd en aangehouden wordt.
Eenmaal in het dorp groet de gendarme U gemoedelijk, vraagt U of U een alcoholtester in de auto hebt “dat bent U verplicht meneertje, maar goed, U wordt nog niet bekeurd” en hij luistert aandachtig naar het gekakel in de achterbak, kijkt eens glimlachend op, en, wenst U een goede maaltijd met heerlijke coq au vin.

X = ANt / aG x tvdd / Atlk x ?bt/tvdk
X staat voor pakkans.

Omgerekend dus een mogelijkheid van een 0.000140625% dat U gesnapt wordt.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account