Reageer op: Stil op het forum

#210012
 bosbess 
Bijdrager

Volgens mij Cees, leg je verbanden die er niet zijn. Ik de kuierlatten nemen omdat “Recente reacties” terug is van weggeweest? Dan schat je me toch een beetje te kinderachtig in. Ik schreef dat ik er nooit gebruik van maak. Voor mij had het dus niet gehoeven. Maar als anderen er plezier aan beleven, zal het me worst wezen.

Op Nederlanders.fr is genoeg te doen. Maar dat forum vind jij ver beneden je waardigheid. Jammer voor je. Inderdaad gaat het er tussen sommige mensen niet altijd even plezierig aan toe, maar de grote lijn is toch dat de meeste leden van Nederlanders.fr positief zijn, dat je er veel op kunt steken en dat er ook leuke verhalen en wetenswaardigheden worden geplaatst die de moeite waard zijn.

Heb je je wel eens afgevraagd waarom bijna alleen ouwe mannen hier aan het woord zijn en vrijwel geen vrouwen? Je kunt dat natuurlijk toeschrijven aan het feit dat de meeste aandacht hier uitgaat naar de klusrubriek. Maar ik denk dat dat niet de reden is. Het is eerder andersom. Hier wordt alleen gepraat over klussen, internet en tv, verwarming, inderdaad het forum (met veronderstellingen over de vuige bedoelingen van Anton die deze website voor de ondergang heeft behoed) enzovoort. Nederlanders.fr is véél gevarieerder en dat spreekt ook vrouwen aan.

Natuurlijk, vrouwen hebben de neiging om te kletsen, niet to the point te blijven, kortom er een rommeltje van te maken. Maar vaak is dat gezellig, het brengt leven in de brouwerij en het maakt een forum de weerspiegeling van het leven. Dit forum is verworden tot een uitlaatklep voor sjacherijnige ouwe kerels, die het beschouwen als hún domein, de goeden niet te na gesproken. Niet voor niets zijn heel weinig vrouwen lid van dit forum.

Het enige wat ik hier mis zijn de goed doortimmerde betogen van Jos. Rob en Jako hoef ik niet te missen, want die zijn gelukkig ook lid van Nederlanders.fr, waar ze tot mijn voldoening geregeld van zich laten horen.

©2019 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account