Reageer op: Verplichte handschoenen op de bromfiets

#208692

Anton, zou er geen speciale website voor bromfietsende en motorrijdende Nederlanders en Fransen zijn waar dat al een keer door ijverige vrijwilligers of werknemers in vaste dienst up-to-date is bijgehouden? Op de ANWB website is het een stevig eind door scrollen voordat je de handschoenen verplichting tegenkomt, precies twee regels tekst over kleding. Valt niet echt op. Ik denk dat de gemiddelde bezitter van een Solex, Berini, Puch, Tomos, Kreidler, Mobylette of Peugeot bromfiets zich van geen kwaad bewust is wanneer er onder een fel brandende zomerzon zonder handschoenen wordt gereden. Inderdaad, misschien toch wat meer ruchtbaarheid aan geven. Om te beginnen zal ik het lezerspubliek van Nederlanders.fr met wat plak en knipwerk maar eens attenderen op iets dat de meeste Fransen waarschijnlijk ook is ontgaan.

Een special op deze website? Wim Bavelaar heeft indertijd in Hoofdstuk 16 van “La Maison” (zevende druk, 2010) met 26 pagina’s over de auto de lat behoorlijk hoog gelegd. Eigenlijk zou je, zie ook de laatste rijbewijs bijdrage van Ratatouille, de essentie daarvan moeten actualiseren. Zeker met voorlichting op wetgevingsgebied moet je wel precies weten of het (nog steeds) klopt wat je opschrijft, tijdrovende klus.

Verder: het programma DiskCheckup dat de smartinfo van mijn harde schijf keurig aan mij rapporteert laat een stevig aantal bedrijfsuren en start/stop count zien voor een behoorlijk nieuwe laptop. Bij m’n goede voornemens voor 2018 stond genoteerd: een beetje dimmen met deze verslaving. Dus wanneer een motorrijder onder het lezerspubliek zich zou willen melden als vrijwilliger voor deze kledingklus, graag.

mvg,

Rob

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account