Reageer op: enorme prijsverhoging Orange internet

#206136
 Ron (03)
Bijdrager

@bosbess, u heeft gelijk, sorry voor het misbruiken van uw voornaam. Het sluipt erin als het gaat om een “bekende forumposter”.


@jean
, het plezier aan puzzelen is beperkt in dit geval. Een probleem oplossen als puzzel zien is over het algemeen geen probleem maar het gevoel krijgen er geen enkele controle over te hebben is minder prettig. Goed dat je meeleest en mogelijk sterkt dat in het zelf zetten van deze stap.

Dan om het helemaal af te ronden heb ik inmiddels een tweet en sms ontvangen dat alles moet zijn geactiveerd. Dat wist ik al wel. Er was inderdaad iets niet goed verlopen wat blijkt uit een melding in de app onder de knop “SAV”. Er blijkt een call te zijn aangemaakt en die informatie blijft 7 dagen beschikbaar. Het probleem en de oplossing zijn helaas niet omschreven.
Dan blijkt mijn nieuwe telefoonnummer met een 04 te beginnen waar ik een 09 had verwacht. Het is een mooi en makkelijk nummer geworden. Nu nog even uitzoeken dat dit nummer niet in het telefoonboek komt opdat we verlost zijn en blijven van die telemarketiers.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account