Reageer op: enorme prijsverhoging Orange internet

#206069
 Ron (03)
Bijdrager

Jako, dank voor je antwoord. Het is zoals je in de 1e alinea beschrijft. dsl is niet van de lijn geweest en mijn eigen box als de sfr box synchroniseert. Niet beide boxen gelijktijdig maar afzonderlijk van elkaar. Ik krijg alleen geen ip adres van sfr binnen. Ook ik gebruik mijn eigen filter en hoef dus enkel het Rj11 blokje om te zetten van het ene naar het andere modem. Ik heb een vast filter wat vast aan het abonnee overnamepunt zit, dus geen gammele contacten.
Of sfr loopt achter met eea of ik heb niet de juiste login lijkt me.

In de ontvangen box staat macadres@neufpnp, het wachtwoord kan ik natuurlijk niet lezen maar begrijp dat dit waarschijnlijk sfrpnp is. Ik begrijp dat het bij jou telnummer@sfr de inlog is. Ik heb inmiddels wat variaties geprobeerd maar ik krijg nog geen response. Nu spreek je een pagina terug van een 3e optie nl de ontvangen inloggegevens. Nu heb ik niets ontvangen. Wat bedoel je daar precies mee?

Nu ging vanochtend ineens de analoge lijn af, een franse dame op zoek naar Julien! Die ken ik dus niet… heel vreemd want als ik zelf mijn afgesloten nummer mobiel bel krijg ik de melding dat de lijn niet actief is. Als ik met de analoge lijn (er is nog een kiestoon) mijn mobiel wil bellen krijg ik de mededeling een telefoonkaart te moeten gebruiken. Hoe die mevrouw nu op mijn lijn terecht is gekomen? Ik kan het niet volgen.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account