Reageer op: enorme prijsverhoging Orange internet

#206002
 jako
Bijdrager

De Fritzbox heeft ook geen configureerbare firewall, al kun je wel de logging bekijken. Fritzbox staat op het standpunt dat hun instelling goed is en dat de gebruiker er af moet blijven. Overigens blijft die firewall met de door mij gekozen instelling ook gewoon intact, hij beschouwd de SFR box als ‘internet’. Ik was van plan om de door jou geschetste configuratie te gebruiken als mijn NL telefoonnummer niet zou werken achter de NAT en als dat ook niet zou werken de SFR box in bridge mode proberen, als ie dat kan.

Aangezien mijn Nederlandse nummer achter de NAT tegen mijn verwachting in gewoon volledig functioneel is heb ik besloten om deze configuratie te behouden. Dan blijft de sfr box volledig default ingesteld en doet m’n fritzbox de trucjes.

De SFR hotspot service is uit mijn WiFi opties verdwenen en vervangen door: “Le service hotspot n’est pas disponible.”
Vermoedelijk wordt gastgebruik uitgeschakeld in non-dégroupage gebied.

Volgens de laatste posting in het inmiddels twee pagina’s lange draadje over de ontoegankelijkheid van de opties in de ‘espace client’ is dit probleem generiek en wordt het komende week opgelost. Dan moet het toch erg rustig zijn bij de klantenservice chat van Red als helemaal niemand contact kan opnemen…

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account