Reageer op: Vraag voor echte cuisiniers

#193701
 Noë
Sleutelbeheerder

Hallo Cees,
Jarenlang heb ik met inductie gekookt, ik weet dat dit niet exact hetzelfde is als keramisch maar toch enigzins vergelijkbaar. Mijn ervaring met het braden van vlees op inductie is niet al te best, de gietijzeren pan waar ik het vlees in braad wordt niet heet genoeg! Nu, in ons nieuwe huis kook ik op een Falcon gewoon weer met gas en ik ben blij dat ik hier weer op over ben gestapt. Inmiddels heb ik het eerste braadvlees bereid en ben zeer tevreden over het resultaat. Voor mij géén inductie of keramisch meer.
En wat het schoonmaken betreft, dat is met een Falcon een fluitje van een cent. Bij het koken kun je nu eenmaal het fornuis niet schoon houden en gaat er ook wel eens iets over de pan…. Geen probleem voor Falcon, even een druppeltje afwasmiddel over de kookplaat smeren dan met een doek met heet water nawrijven en klaar is Cees!
Vriendelijke groet
Paul

©2022 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?