Reageer op: spots à encastrer doorlussen?

#201309

Het aardige van Frankrijk is dat er zoveel leuke en informatieve publikaties over de elektra aanleg te vinden zijn. Afkomstig van producenten, installatie bedrijven, electriciens en bricoleurs. Zonder dat ze bang hoeven te zijn dat de copyright politie bij hen aanbelt omdat ze auteursrechten hebben geschonden die in sommige landen van toepassing zijn op de elektranormen. Formeel geen wet, dus niet openbaar en gratis, maar wel verplicht in de bouwpraktijk en opgenomen in bouwvoorschriften, dus wel de facto met de kracht van een wet. Bataafse wetgevende en rechtsprekende logica.

Om Christian’s voorbeelden nog aan te vullen dan ook maar een link naar deze aardige brochure, zomaar een keuze uit het overvloedige aanbod. Zo wordt de beantwoording van deze vraag langzamerhand een apart hoofdstukje over spots……

Ik zou bijna de leds vergeten en de weerbarstige interface met de elektronenstroom die geacht wordt hen zonder problemen te kunnen dimmen of via een elektronische transformator te kunnen voeden. In de praktijk is dat meestal niet het geval: trial and error aanpak om uit te vinden welke combinaties met elkaar overweg kunnen. Over de voeding met 12 volt -TBT – deze uitstekende samenvatting en idem voor het dimmen.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account