Reageer op: Makelaars? Zucht! En háát!

#192698
 ratatouille
Bijdrager

Het blijft een gedoe. Maar, op dit forum heeft men je vorige woning virtueel geheel verbouwd, veranderd, ingericht, van rioolsystemen voorzien, en de vochtplekken verwijderd. Wat een inspanning * (ik deed niet mee).

Alleen, het bleef virtueel, want je kocht dat huis niet.
Waar (letterlijk: welk forum/plaats, gezelschap) kan je nog een huis virtueel laten verbouwen met pagina’s aan advies, zonder dat het ooit wat gaat worden?

Meestal koop je een woning, en gaat dan een plan van aanpak maken voor de verbouwing, maar je kreeg nu wel inzicht in mogelijkheden en kosten, dat is ook fijn.

Tegelijkertijd waren er hele waardevolle adviezen over het kopen van een huis, hoe om te gaan met makelaars, procedures, maar ook dat was virtueel, want ik kreeg door je antwoorden- het idee dat je gewoon op de oude manier bleef doorgaan, mailen met makelaars die niet antwoorden ed.

En huizen die jaren te koop staan bij makelaars zijn bijna nooit interessant want anders waren ze al verkocht! Je moet er op af, praten met de bakker in dorpjes, de kleine advertenties lezen, kletsen op de markt. Rondrijden met een fototoestel, notitieblok en het boek ‘La Maison!’ En dat is slechts een klein advies.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account