Reageer op: Verkiezingsnieuws

#193803
 jako
Bijdrager

Die niet-deugende Le Pen zit nu wel namens jou in het parlement. Let goed op zijn woorden, hij spreekt die uit namens jou. Marine Le Pen neemt afstand van haar pa, maar ze stuurt hem vervolgens namens haar partij naar ‘Brussel’. Hoe naïef kun je zijn?

Maar laten we even inhoudelijk het beleid van Marine beoordelen:
Eigen munt, grenzen sluiten.

Gevolg: per onmiddellijk vlucht al het kapitaal het land uit (voor zover nog aanwezig) , maar dat kan ze verbieden. De nieuwe munt zakt snel ca 50% in waarde, dus de Fransen zijn hun spaargeld en pensioen grotendeels kwijt. De uitstaande schuld is echter in Euro’s, dus die verdubbelt in waarde en bedraagt ineens ca 200% van het bbp. Dat is niet te betalen, dus gaat Frankrijk failliet en kan geen geld van buiten meer aantrekken. Op te lossen door nieuwe Franken bij te drukken waardoor de munt nog verder zakt. Alle import is nu onbetaalbaar, dus olie, benzine en gas op de bon. De munt niets meer waard, maar elke 5 jaar 2 nullen er afhalen houdt de schijn op.

Geweldig perspectief, althans als je een Nederlands inkomen hebt in Euro’s, want Frankrijk is ineens spotgoedkoop, maar wel gevuld met bedelaars.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account