Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 9 jaren, 8 maanden geleden door Anoniem.

  • Auteur
    Berichten
  • #190450
     Anoniem
    Inactief

    Frankrijk is in de ban van de Vendee Globe, grote sommen geld worden ingezet op de weddenschappen, La Rochelle, en ook internet bruist van de zenuwen, wie gaat er winnen?
    De Engelsman Alex Thomson (Hugo Boss) heeft mis gegokt door vanaf Kaap Hoorn de binnenbocht te kiezen, en verliest terrein, maar…. zolang de evenaar nog niet gehaald is kan er nog van alles gebeuren.
    Armel le Cléac’h (Banque Populaire) ligt als tweede achter onze kleine Benjamin zoals de jongste schipper van de gevaarlijkste race ter wereld wordt genoemd.
    François Gabart, een geboren Charentaise heeft of veel geluk, of is gewoon de beste, wie zal het zeggen, hij ligt zeker is zeker, met glorie op de kop.
    Nog twaalf graden te gaan (13h25) voor de evenaar, volgens mijn meteo (Duitse site die altijd klopt voor mijn barbecue) gaat de wind afnemen, op de vraag hoe laat de evenaar bereikt wordt is mijn uitslag; dinsdag 8h25 voor François en pas des avonds om 23h15 voor Armel.
    Geen doden dit jaar, godzijdank niet, daarvoor in de plaats een superspannende race die bij menigeen de adrenaline doet bruisen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

©2022 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?