Vakantiehuizen

In deze rubriek kunnen Nederlanders die hun Franse vakantiehuis willen verhuren een plaatsje krijgen. Tegen een bescheiden vergoeding kan een tekst worden geplaatst. Ook de plaatsing van een fotootje is mogelijk. Verdere inlichtingen via e-mail bij de beheerder van deze website.


Gites.nlvakantiehuizen voor levensgenieters….

Vakantiehuis Frankrijk
De website waar huurders en verhuurders, kopers en verkopers van vakantiehuizen in Frankrijk elkaar direct ontmoeten. We bieden voor verhuurders en verkopers een gebruiksvriendelijk content managementsysteem: zonder echte kennis kunt u uw pagina zelf onderhouden, lastminuteaanbiedingen toevoegen, beschrijvingen veranderen en toevoegen. U kunt verzekerd zijn van een actieve marketing van uw advertentie(‘s), goede ondersteuning en een gratis helpdesk. Nieuw zijn de inspirerende beschrijvende pagina’s van de regio’s. Kijk maar eens op de pagina’s Bretagne of Normandie. Kijk op onze website www.gites.nl voor alle details.

Voor potentiële huurders en kopers bieden we een krachtige zoekfaciliteit, direct contact met de aanbieder en een overzichtelijk en uitnodigend design.


Résidence Les Belles Heures, Provence

Heleen en Eric heten u van harte welkom op Résidence Les Belles Heures, een kleinschalige vakantieverblijf in de Provence, nabij Vaison la Romaine en de Mont Ventoux.

bellesheures

Het park bevat twee gescheiden gedeelten; de boerderijkant en de rivierkant.

Aan de boerderijkant geniet u van een atmosfeer van ontspanning, kwaliteit en luxe in de zes vakantiewoningen.  Nabij de fontein is er een ontmoetingsplek gecreëerd waar de gasten elkaar kunnen ontmoeten. Een verblijf aan de boerderijkant leent zich het best voor mensen die voor ontspanning en rust komen.

De rivierkant bevinden zich 10 vakantiewoningen die ondergebracht zijn in 5 verschillende gebouwen. Sommige woningen staan in verbinden met elkaar zodat deze voor groepen van 8 tot 15 personen zeer geschikt zijn. Een verblijf aan de rivierkant leent zich uitstekend voor families, groepen, fietsers.

Op het domein bevindt zich tussen de olijfbomen een Wellness faciliteit met een privé ontspannings-, sauna- en massageruimte en een verwarmde zwembad (26 graden) met 4 watermassage jets.

Een vakantieverblijf is geschikt voor mensen die willen ontspannen, wandelen, wielrennen, bezoeken van markten, pittoreske dorpjes, proeven van Côte du Rhône wijnen, maar vooral genieten van de vele culinaire plekjes en de zon!

Voor meer info www.komnaardezon.nl


 


Huis Nuiten2Domaine La Vigerie Nuyte

Verscholen het heuvelachtige landschap van de Dordogne ligt het in het Perigordijnse stijl gebouwde, vrijstaande en exclusieve Domaine La Vigerie Nuyte. Gelegen op de top van een heuvel met derhalve een schitterend uitzicht op de omgeving. Wandel door de nabij gelegen bossen, daal af naar het kronkelende riviertje La Loue, geniet van de ruimte en de landelijke sfeer. Voor kinderen is er volop (speel)ruimte en er heerst de absolute stilte en ontspanning die volwassenen graag wensen. In de (directe) omgeving vindt u echter volop mogelijkheden voor allerlei activiteiten (kastelen- en grottenbezoek, watersport, paardrijden, enz.)
Voor al uw dagelijkse boodschappen en/ of benodigde voorzieningen zijn Excideuil en Hautfort dichtbij. De steden Périgueux, Bergerac en Limoges zijn goed bereikbaar en zeker een bezoek waard. Ook zijn er in de nabijheid vele brocantes, markten, muziekfestivals en streekfeesten.
Domaine La Vigerie Nuyte bestaat uit de vrijstaande comfortabele vakantiewoningen Maison Larnolia ( 8 persoons) en Maison Linchel (6 persoons). Beiden Maisons met elk een eigen privé zwembad.
Het uitgangspunt is het in een prettige omgeving, in alle seizoenen aanbieden van kwalitatief uitstekende vakantiewoningen en bijbehorende faciliteiten, voor een redelijke ‘all in’ prijs.
Bezoek onze website voor meer informatie en/of reserveringen.


kuypersKuypers Verhuur Vakantievilla’s

Voor uw vakantie in de Languedoc

Geniet van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk in een van onze fantastische, zeer compleet ingerichte villa’s. Kuypers Verhuur bemiddelt bij het huren en verhuren van luxe vakantievilla’s in de Languedoc-Roussillon. We zijn uw directe aanspreekpunt op uw vakantieadres en zijn op de locatie in Frankrijk aanwezig. Doordat ons verhuurbedrijf kleinschalig van opzet is, kunnen wij onze klanten veel persoonlijke aandacht schenken. Het sleutelwoord bij Kuypers Verhuur is kwaliteit. Zowel het product, de presentatie, de contacten met klanten en huiseigenaren zijn hierop gericht. Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw huis in prima staat is als u van ons de sleutel krijgt.

Meer informatie vindt u op onze website www.kuypersverhuur.nl.
U kunt uw vakantie boeken via onze site of per e-mail, maar als u persoonlijk geadviseerd wilt worden is dat vanzelfsprekend mogelijk: +31 165 387 092. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in een van onze villa’s. De Languedoc biedt vele mogelijkheden, van een relaxte zonvakantie, tot actief bezig zijn met skiën, golfen, raften en wandelen in de prachtige natuur van de Languedoc.

©2021 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?