Reageer op: Postuum succes voor François Hollande

#207038
 jako
Bijdrager

Londense Banken gaan wel degelijk naar andere landen. HSBC gaat zelfs naar Parijs, maar alleen omdat ze daar al een kantoor hebben en het vooralsnog handiger lijkt om dat kantoor uit te bouwen. Kwestie van kosten laag houden tot de Brexit een feit is. Amsterdam en Dublin hebben al meer banken ‘gescoord’ en voor de flitshandel is Amsterdam aantrekkelijk vanwege de nabijheid van het grootste internetknooppunt van Europa, de AIX. Duitsland is helemaal niet het financiële hart van Europa. Het financiële hart van Europa is momenteel Londen. Na Londen heeft Parijs het grootste zakendistrict. Parijs zou dus veel kunnen winnen, maar dat lijkt steeds onwaarschijnlijker te worden.

Hollande gaat inmiddels gewoon door met z’n dagelijkse geschiedsvervalsing en stelt dat het economisch herstel vooral aan hem te danken is en dat Macron niets meer hoeft te wijzigen aan het arbeidsrecht, want dat heeft Hollande al gedaan.

De stakingsdag (cgt) tegen het beleid van Macron is op 12 september en die datum ligt al maanden vast, al voordat enig overleg had plaatsgevonden. De CGT was dus al tégen nog voordat bekend was waartegen. Alleen in Frankrijk…

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account