Reageer op: Wifi SFR en Orange onveilig?

#206973
 Noë
Sleutelbeheerder

Ik vraag me overigens af of in het abonnement van capitaine oo euro, k een vaste lijn en vast internet zit. Het zou een mooi bedrag zijn voor een quad play abonnement. (vaste telefoon + vast internet + TV + mobiele telefoon incl databundel)

Wat ik al schreef, ik heb onbeperkt telefoneren naar wie ik maar wil en hoelang ik maar wil.
Ik kan onbeperkt internetten en in kan net zolang tv kijken als ik maar wil.
Mobiel zit er niet bij.
Zoals Ron al zei, iedereen moet doen wat hij het handigste vind.
Ik zie heel wat mensen om me heen voortdurend shoppen naar de goedkoopste providers, ze rammen hun toetsenbord aan vellen van woede omdat ze met een probleempje weer eens gene contact met hun “nieuwe” provider kunnen krijgen, ze staan te zuchten en te kreunen in de ellenlange rijen in de winkels van de providers, en ’t is altijd wat met die klo…winkels en klo…providers.
Ik heb twaalf jaar bij SFR gezeten, ik had in het begin wat problemen waar ik keurig doorheen ben geholpen door een door SFR getuurde FT techneut die alles keurig ginstaleerd en aangelegd heeft voor 49 euro, ik hoef nooit naar een winkel waar ik eindeloos moet wachten op m’n beurt, en ik zet relaxed telken m’n kompjoetertje aan en heb alles onder handbereik.
Heerlijk.
Nu in ons nieuwe huis al een afspraak gemaakt, abonnement gekocht, het materiaal komt volgende week, de techneut (nog steeds 49 euros) komt de week erna en legt alles aan.
Ik vraag zijn visitekaartje, ken zijn naam, probleempje, even bellen en ik wordt keurig geholpen door iemand die m’n hele hebbe en houwe kent.
t’is me meer waard dan elk ander geshop en getover met ditjes en datjes.

Cees.

©2021 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?