Reageer op: Extreem A la Une

#206810
 capitaine
Bijdrager

Wat Cees schrijft komt voort uit zijn vooroordelen over mij. Hoewel ik een sociaal-liberaal en humanist in hart en nieren ben, ziet hij me als pure socialist. En wat moet dat vrouwmens hier in dit mannenforum? vraagt hij zich, afgaand op zijn reacties naar mij toe, kennelijk af

Bosbess, ik heb nooit beweert dat een vrouw niet op dit forum mag vertoeven, dat verzin je ter plekke.
Ik heb geen vooroordelen maar wel conclusies.

Waar ik een hekel aan heb is de draaierige manier die je steeds weer tevoorschijn tovert.
Nog geen paar uur geleden vraag je Noë de berichten van DDS te blokken, en nu schrijf je dat je mensen die zich uitspreken tegen een burkini …… beletten……. Bla bla bla.
Je bent dus op de een af andere manier tegen mensen die hun mening uiten en tegen vrijheid van meningsuiting, behalve als het een burkini begaat want dan moet je je er niet mee bemoeien want dat is gewoon cultuur.
Je weet er steeds weer een geweldige draai aan te geven, bravo.
Je mag van mij gerust die taak van nieuwsdiensten aanbieden hoor, ik bemoei me daar niet mee.
De site is niet meer waat het geweest is, en zal dat waarschijnlijk ook niet meer worden.

Overigens wil ik de discussie niet verpletteren, dus alhier ook mijn reactie op de rets van jouw reactie.
Je bent werkelijk de eerste die me verteld dat Moslima’s zich niet plezierig voelen met blote armen en benen. Dat heeft helemaal niets met een religieuse uiting te maken, behalve wanneer je dat er per se in wilt zien.
Dit beste bosbess wil ik graag bestempelen als de grootste lu….koek die er bestaat.
Een Moslima in een theedoek gewikkeld doet dat alleen omdat hun god dat wilt, dus absoluut niet omdat ze het gewoon lekker vind, of ze moet exhibitionist zijn.
Het is dus honderd procent een uiting van religie, punt.
Als je zoveelkranten leest, internationaal nog wel, vindt ik je verrekt slecht op de hoogte van belangrijke zaken, sorry.

Inderdaad Jakko, de rechters worstelen daar nog wel even mee.
De strandbeheerders zeggen “we hebben kledingvoorschriften” en er is er zelfs een geweest die de aanslagen erbij haalde, maar die zijn door de rechter in de prullenbak geveegd omdat er niet bewezen kan worden dat het dragen van ene burkini in verband staat meet “een” aanslag.
Dat de gemeente zeggen niet tegen de kledinggewoontes van moslims te zijn maat gewoon de zwembad voorschriften navolgen is voor de rechter voorlasnog genoeg geen haast te hebben met de uitspraak.
Moeilijke zaak.

Cees.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account