Reageer op: Kosten gezondheidszorg

#191388
 Krelis
Bijdrager

Met respect voor je eigen positive ervaringen: er gaat ook veel mis en een éénling kan niet oordelen over de kwaliteit van een systeem.

Absoluut waar, geen speld tussen te krijgen. Ik heb geen enkel totaal overzicht ben slechts één simpele eindgebruiker, maar wel één die jammer genoeg gebruik moet maken van nagenoeg alle faciliteiten die er maar zijn.

Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet in een dunbevolkt gebied woon, maar in de Var aan de kust, waar waarschijnlijk de omstandigheden niet geheel maatgevend zijn. Wonend in een stad/dorp van ca. 5500 inwoners hebben we meer dan voldoende huisartsen, verschillende pharmacies, een laboratoire, een radiologie en verschillende specialisten van allerlei soort. Kan ik in het dorp niet terecht zijn er ziekenhuizen met verschillende specialisaties 25km verderop en voor nog ingewikkelder zaken enkele ziekenhuizen 45 km verder.

Mijn persoonlijke ervaring, niet maatgevend hebben we geconcludeerd, is dat de verf op de deuren er in Nederland veel beter uitziet, maar qua werkelijke zorg ben ik er in ieder geval zeker niet op achteruit gegaan.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account