Het NVTC Parijs zoekt per 1 juni 2017 een Directeur – Leerkracht

VACATURE

Het NVTC Parijs zoekt per april 2017 een leerkracht (m/v) voor het primair onderwijs. In eerste instantie gaat het om zwangerschapsvervanging, maar bij succes kan de functie in het nieuwe schooljaar worden verlengd.


Het NVTC Parijs is een school, ten westen van Parijs (Yvelines en Hauts de Seine), die Nederlandse taal- en cultuurlessen geeft aan kinderen in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar. De lessen vinden plaats op de woensdagochtend/middag (Le Pecq) en op maandagmiddag (Saint Cloud). De lessen worden gegeven in kleine groepen met verschillende niveaus. Het NVTC heeft op dit moment 2 leslocaties, beschikt over moderne lesmethoden (Taalactief 4, Lijn 3, Ik en Ko, enz.) en is aangesloten bij de Stichting Nederlands Onderwijs Buitenland. Het docententeam bestaat momenteel uit 3 docenten en 1 docent/directrice.

Functie
Wij zijn op zoek naar een PO leerkracht (m/v) die ons team kan komen versterken op de woensdag (2x 3 uur). De kandidaat heeft bij voorkeur een Pabo of vergelijkbaar diploma.

Profiel
De leerkracht (m/v) moet enthousiast en creatief kunnen omgaan met het lesgeven aan kinderen op verschillende niveaus. Ervaring met NT2 onderwijs is gewenst, omdat de kinderen veelal het Frans/Engels als eerste taal hebben. De docent moet zelfstandig kunnen werken. Ervaring met een leerlingvolgsysteem en met het afnemen van verschillende taaltoetsen is een pré.

Aanbod
Deze functie is voor 8 uur per week (6 lesuren en 1 uur voorbereiding per lesgroep). In de ochtend gaat het om de combinatiegroep 4/5/6 en in de middag om de combinatiegroep 4/5/7.
Wij bieden een vaste onkostenvergoeding en een reiskostenvergoeding (voor Parijs en omgeving).
Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie tot en met juni, maar ook per september zijn wij op zoek. Verlenging behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de directrice Ruth Hoornveld of kijk op onze website : www.nvtc.fr
Mobiel: 0033 (0) 6 95164368
Uw sollicitatie kunt u sturen per email naar : contact@nvtc.fr

Geef een reactie