Raad&Daad

Voor Nederlanders en Vlamingen die ondersteuning zoeken bij praktische problemen in Frankrijk! Een groot team van ervaringsdeskundige vrijwilligers staat klaar om u in volledige privacy te ondersteunen bij uw problemen.

 

Raad&Daad is in 2013 begonnen op deze website met ondersteuning van Wim Bavelaar. Dankzij zijn inzet is het idee van Peter dek, Theodora Besse en Paul Subelack van de grond gekomen. Inmiddels hebben Theodora en Paul afgehaakt en is Peter “gewoon” vrijwilliger in Nederland.

De gedachte achter Raad&Daad is heel simpel en dat is waarschijnlijk ook onze grote kracht, namelijk, “het geven van hulp aan Nederlanders en Vlamingen die in Frankrijk wonen of daar een binding mee hebben”. Door middel van een grote groep vrijwilligers door het hele land verspreid, die deze mensen belangeloos helpen met hun kennis en/of door iets voor- of met hen te doen.

Ondertussen zijn wij sinds 2013 uitgegroeid tot een groep van rond de 150 vrijwilligers verspreidt over heel Frankrijk en enkelen in Nederland.

Het grote verschil met de verschillende fora en Raad&Daad, is de persoonlijke benadering die wij de hulpvrager te bieden hebben. Uw vragen worden in volledige privacy behandeld.

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers, want iedereen is uniek in zijn of haar ervaringen. Als u ervaring of expertise heeft in de juridische- en/of fiscale fr/nl sector, kijk dan eens op onze website www.raadendaad.fr voor meer informatie.

 

©2021 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?