staking airfrance

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door

 Gautier 4 jaren, 6 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #194734

  De 1e vakbond van de piloten van Airfrance roept op tot een staking van 15 tot 22 september. Goed om te weten voor wie per vliegtuig in die periode naar of van Nederland wil reizen.

  #194736

  Woensdag 17 september wordt 60% van de vluchten van Airfrance geannuleerd.
  Wilt u het geld van uw ticket terugkrijgen, dan moet u zich binnen 7 dagen melden.
  Een andere mogelijkheid is het boeken van een andere vlucht naar uw bestemming, zo snel als mogelijk is. De luchtvaartmaatschappij moet u een vergoeding bieden voor extra kosten, zoals een maaltijd, verfrissingen en eventuele overnachtingen.

  #194735

  Staking duurt voort – reizigers die in de periode van vandaag tot 22 september een vlucht hebben geboekt, wordt aangeraden om de reis uit te stellen of het ticket te wijzigen, zonder bijkomende kosten.

  #194737
   Gautier 
  Bijdrager

  En het blijft verdergaan. 41% van de vluchten zou gegarandeerd zijn, wat er in feite op neerkomt dat iedereen met wat gezond verstand zijn reis geannuleerd heeft. Vraag is of dit de zwanenzang van Air France wordt. Het bedrijft strompelt van faillissement naar faillissement omdat z’n werknemers zowat het minste uren presteren van de ganse sector. Maar nog lijken ze de boodschap niet te begrijpen.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2019 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account