SKYDSL en TV Vlaanderen

This topic has 4 reacties, 3 stemmen, and was last updated 5 years, 5 months geleden by M. Breet.

 • Auteur
  Berichten
 • #188011
   sarasina739
  Bijdrager

  Bonjour,

  ik ben een complete leek op gebied van satellietverbindingen… Wij verhuizen dus naar de Corrèze, en op onze ferme is geen vast internet mogelijk, dus geen kabel of adsl-toestanden. De enige optie is satelliet.
  Na wat gezocht te hebben op het net lijkt SKYDSL voor ons het interessantste naar internet toe. Maar, we zouden ook graag TV-Vlaanderen willen nemen (het Vlaamse Canaldigital). Ik kan alleen nergens terugvinden of dit mogelijk is. En of dit dan via dezelfde satelliet gaat of dat hier twee satellieten voor moeten genomen worden.

  Iemand die dit toevallig weet?

  Merci!

  #188015
   M. Breet
  Bijdrager

  Goedemorgen, op het gevaar af ongewenste reclame te maken reageer ik toch even. Ik ben een leverancier van Skydsl. De satelliet voor internet is Eutelsat op 9 graden oost, tvVlaanderen gebruikt 19,2 en 23,5 oost. Bovendien is de apparatuur voor internet iets heel anders dan tv ontvangst. Het is mogelijk om op 1 schotel tv en internet te verkrijgen, maar omdat tv wordt ontvangen middels een extra beugel staan deze lnb’s (ontvangstkop) niet in het brandpunt van de schotel waardoor eerder uitval is te verwachten. Een extra schotel hoeft niet, maar raadt ik wel aan. Bovendien kost het extra beugeltje op de schotel meer dan een satellietschotel voor tv (resp. €. 30,- om €. 17,-
  Overigens hebben we al installaties in Frankrijk staan.
  Vriendelijke groet, Maarten Breet

  #188012
   sarasina739
  Bijdrager

  Beste Maarten,

  Kan ik u ergens bereiken om dit even verder te bespreken?

  mvg,

  Sara

  #188013

  Beste Sara, in het menu contact/rss kunt u een persoonlijk bericht sturen.Even met de muis erop gaan staan, de rest volgt vanzelf.

  #188014
   M. Breet
  Bijdrager

  Sara, ik heb even een prive bericht gestuurd

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account