PRIX BLAIREAU 2016!

Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst bijgewerkt op 4 jaren, 3 maanden geleden door Noë.

 • Auteur
  Berichten
 • #195764
   Noë
  Sleutelbeheerder

  We hebben het gered, nog net voor de wisseling van de nieuwjaars-macht. Dit conflictueuze onderwerp met al zijn vreemde antwoorden, komische noten, bizarre zwart-wit richtingen, is gekozen tot PRIX BLAIREAU 2016!

  Gesloten, maar nog leesbaar (geen aanrader) en alleen in kwantiteit een winner met 116 replays. https://infofrankrijk.com/forums/topic/uw-britse-buren-in-frankrijk/

  Een draadje dat meteen werd gekaapt door een Poetin mol, die onnavolgbaar de Brexit aan het promoten was met anti EU schrijfsels. Toen het draadje eindelijk gesloten werd (volgens de sleutelbewaarder ‘Met enige droefenis’), bleven we achter met de rokende puinhoop. Weken lang bleef het stil op het forum.

  Van Panama papers tot lappen gekopieerde tekst over de WAO, de mammoettanker EU, 972 woorden rechtstreeks overgenomen van de Economist, tot condens waargenomen in de tank van het schip.

  Het is zonder twijfel het meest bizarre stukje Frans Nederlandse bijdrage van het afgelopen jaar. De jury was er meteen uit. Unaniem*. Gefeliciteerd!
  De bijbehorende opgepoetste oorkonde is hierbij geplaatst.
  Zwart Wit. De tegenstelling zonder grijs.

  prix

  Voorgaande winners waren: positief- de kroket van Wim (2015), het draadje over het stemgeluid van journaal presentatrice Annechien (2013), en het onnavolgbare draadje over opiniestukken (2014).

  *Prix Blaireau wordt uitgereikt aan het einde van het jaar aan een onderwerp of draadje dat in dat jaar opmerkelijk en bijzonder was. Dat kan zowel in positieve- als in negatieve zin. De onafhankelijke jury moet unaniem tot een oordeel komen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. ;>)

  #195765
   Noë
  Sleutelbeheerder

  🙂

  Op naar ’n volgend jaar, met hoop op welvaren !

  Peter.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2021 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

Forgot your details?