nieuwe software update DSR 7121

This topic has 0 reacties, 1 stem, and was last updated 2 years, 6 months geleden by jako.

 • Auteur
  Berichten
 • #207453
   jako
  Bijdrager

  Voor wie z’n DSR 7121 ontvanger nog niet bij het oud vuil heeft geparkeerd rolt Canal Digitaal vanaf 20 september 2017 een nieuwe software update uit. ‘Slechts” zo’n 10 maanden nadat er zo veel klachten zijn ontstaan na de vorige update. bron: Canal Digitaal

  ————
  20/09/2017: Software-update Philips DSR 7121
  Op woensdag 20 september stellen we een software-update beschikbaar voor de Philips DSR 7121. De nieuwe software wordt aangeboden via satelliet. De update begint wanneer je de ontvanger opstart en duurt ongeveer 15 minuten, je kunt de voortgang zien aan het percentage dat wordt weergegeven in het display (0 – 100).

  Belangrijke opmerking: haal de ontvanger tijdens de update niet van de stroom.

  Nadat de software is ingeladen behoren enkele onvolkomenheden in de huidige software-versie tot het verleden. Het gaat o.a. om het reageren van de satellietontvanger op de afstandsbediening van bepaalde tv-modellen van Philips, het vastlopen van het apparaat (bij intensief Teletekst-gebruik) en problemen met het geluid.

  Met de nieuwe software werkt de Philips DSR 7121 beter samen met UHD-televisies. Verder kan het apparaat na de update goed worden gebruikt zonder smartcard (om vrij-te-ontvangen zenders te bekijken) en zal het apparaat in staat zijn om nieuwe software zowel via de ASTRA 3- als de ASTRA 1-satelliet in te laden.
  ———

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account