Macron Leaks

This topic has 4 reacties, 3 stemmen, and was last updated 3 years, 2 months geleden by bosbess.

 • Auteur
  Berichten
 • #204365
   bosbess
  Bijdrager

  Macron’s vijanden schuwen geen enkele methode om hem te destabiliseren, zijn campagne in gevaar te brengen en zijn overwinning te verhinderen. Nadat gisteren bekend werd dat FN-kaderleden uit naam van Macron-aanhangers valse sms-berichten hadden verspreid waarin werd opgeroepen om LePen te hinderen en zelfs te doden (zie Le Monde), sloeg het hacken van de campagne-administratie van En Marche, waaronder de complete boekhouding, in als een bom. Zie eveneens Le Monde.

  Sommigen geven Rusland en Julian Assange de schuld, anderen wijzen naar Trump-aanhangers. Maar welke criminele acties wie dan ook allemaal uithaalt om de overwinning van En Marche te voorkomen: de nieuwe president van Franrijk heet Emmanuel Macron.

  #204366
   jako
  Bijdrager

  Het is duidelijk dat ‘iemand’ de verkiezingen in Frankrijk wil beïnvloeden. Het ligt voor de hand dat het om voorstanders van Le Pen gaat en dan gaan de gedachten natuurlijk al snel richting het Kremlin waar zowel de financiële- als de technische mogelijkheden om een dergelijke grootschalige hack uit te voeren ruim voorhanden zijn. Maar de Russische overheidshackers hebben de reputatie zeer goed te zijn in hun vak en dan zal het onmogelijk blijken om dit te bewijzen. Dat het Kremlin de verkiezingen beïnvloed is m.i. al jaren bewezen: Le Pen wordt gefinancierd door Russische banken. Zonder die financiering kan ze geen campagne voeren en zou ze nu niet in het EU parlement zitten.

  #204367
   Hari Seldon
  Bijdrager

  Alle beroepspolitici zijn corrupt en opportunistisch.Ik daag jullie uit om een uitzondering te noemen.
  Ook worden op deze site complottheorieën gelanceerd alsof wij in het centrum van de macht verkeren en hier en daar zaken wel oppikken. Belachelijk.

  #204368
   jako
  Bijdrager

  Macron is als enige kandidaat geen beroepspoliticus, hij heeft als loonslaaf in de private sector moeten werken voor z’n geld. Hollande had z’n hele leven nog niet gewerkt, Le Pen ook niet en hetzelfde geldt voor alle andere kandidaten.

  P.s. ook ik ben fan van het werk van Asimov.

  #204369
   bosbess
  Bijdrager

  Wij smeden geen complottheorieën en om op de hoogte te zijn van de feitelijke situatie hoef je je niet in het centrum van de macht te bevinden. Iedereen die kranten leest weet dat LePen 9 miljoen euro (campagne)schuld heeft bij een russische bank, die eigendom is van een vriend van Poetin. Deze bank staat op het punt failliet te gaan en heeft daarom al in januari van dit jaar LePen dringend verzocht om haar schuld terug te betalen. Dat kunnen ze wel vergeten wanneer LePen morgen verliest.

  Macron heeft niet alleen in de privésector gewerkt, maar hij heeft deze, nadat hij er het nodige had geleerd wat hem als president te pas zal komen, vrijwillig verlaten om in dienst te treden van de franse regering, die hem heel wat minder betaalde dan hij als bankemployé ontving.

  Bovendien Hari, is het wel een erg simpele discussietechniek om de gemotiveerde argumenten van iemand die er anders over denkt “belachelijk” te noemen. Doet me denken aan de discussietechniek van Blondie, woensdagavond.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account