goede assurance habitation

This topic has 3 reacties, 3 stemmen, and was last updated 2 years, 5 months geleden by henribik.

 • Auteur
  Berichten
 • #207794
   Champvert
  Bijdrager

  Bonsoir,

  Na een lastige & langdurige schade afhandeling met betrekking tot onze auto denken we erover om voor assurance habitation van verzekering te veranderen. We zijn nu via tussenpersoon verzekerd bij AXA, bij schade verloopt elk contact via de telefoon met een callcenter (wachten,wachten,wachten..). Gevolg was vaak dat we bij elk contact het hele verhaal opnieuw moesten uitleggen etc, heel irritant en onpersoonlijk. Wél heel “Frans”…! Onze tussenpersoon bleek geen enkele toegevoegde waarde te hebben, zij bemoeiden zich nergens mee en verwezen door naar het ons bekende algemene telefoonnummer.

  Mijn vraag is deze: zijn er wellicht forumleden die betere ervaringen hebben, bijvoorbeeld met een assuradeur die volledig via internet werkt en efficiënt communiceert via email ingeval van schade? Alle tips op dit vlak zijn welkom; We wonen in omgeving van Cluny (71) onze AXA vestiging is in Tournus.

  Alvast dank & hartelijke groet,
  Kees

  #207810
   Krelis
  Bijdrager

  Ik zit nu 16 jaar bij Axa en heb heel andere ervaringen. Zou het wellicht aan de tussenpersoon kunnen liggen? Ik heb de afgelopen jaren driemaal een beroep op de verzekering moeten doen en alle drie de keren werd het voor 100% door het plaatselijke kantoor afgewikkeld zonder dat ik me ook maar ergens mee behoefde te bemoeien. Nog zeer coulant afgewikkeld overigens ook.

  #207830
   Champvert
  Bijdrager

  Krelis, als ik dat zo lees moet ik inderdaad misschien op zoek naar een andere tussenpersoon. Op zich was ook bij ons de financiële afwikkeling door AXA net als bij u (uiteindelijk) naar tevredenheid, alleen anderhalve maand bellen met een callcenter bracht mij op de vraag op dit forum. Ik ga op zoek, zeer bedankt voor uw bijdrage.

  Met vriendelijke groet,
  Kees

  #207845
   henribik
  Bijdrager

  Ook wij hebben uitstekende ervaringen met onze AXA agent: die regelt alles en als het buiten de verzekering valt maakt hij een financieel gebaar op zijn kosten. Wij zijn er ons van bewust dat AXA duurder is dan andere maatschappijen, maar dat stoort ons niet. Het ligt dus aan uw tussenpersoon.

  Niet geschoten is altijd mis.!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account