Re: start afschakelen SD zenders CanalDigitaal

#187698
 bosbess
Bijdrager

Hoe je er bij komt dat ik een dubbele kop zou hebben weet ik niet. En die schotel zat er al toen ik het huis 5 jaar geleden kocht. Dat ik eigenwijs ben is een feit, maar in dit geval een onterecht verwijt. Ik kocht het huis van Parijzenaars die alleen franse tv keken. Mijn zoon heeft destijds de kabel iets verlengd omdat ik de tv ergens anders in de woonkamer wilde hebben en hij heeft halsbrekende toeren uitgehaald om de kop en schotel te richten. Dat is alles.

Dankzij je laatste link ben ik nu toch wijzer geworden. Daar kan je namelijk een test doen en op basis van het resultaat krijg je een aanbieding. Die klinkt aantrekkelijk: een dubbele kop plus een (noodzakelijke) schotel voor 15 euro (exclusief portokosten). Dat alles wordt dan wel naar mijn jongste zoon in NL gestuurd waar ik voor CD mijn adres heb moeten opgeven. Hij moet alles dan weer aan mij sturen. Of kan ik de schotel beter in FR kopen? Maar dan loop ik weer het risico dat ik me het verkeerde in de maag laat splitsen.

In ieder geval ga ik er binnenkort toe over, dan ben ik in één keer van alle gezeur af en kan ik de schotel inderdaad op een praktischer plaats laten monteren. Wel moet ik waarschijnlijk rekening houden met de ligging van mijn huis: tegenover een hoge massieve combinatie van twee boogbruggen en een viaduct.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account