Re: Buurman vertrokken naar onbekend adres

#202201
 Anoniem
Inactief

zucht,
CeesV, A. de notaris heeft niets van doen met de hele zaak, er is al bekend dat er recht van gebruik is of wat dan ook, dat weet Robert, dat weet de buurman, het enige wat de notaris gaat doen is glimlachen want hij kan weer een rekening schrijven voor iets wat Robert en de buurman al lang in de bureaula hebben liggen.
B. Een deurwaarder kun je pas inschakelen als je werkelijk weet wat jouw rechten zijn, die weet je niet, Het enige wat je weet is dat hij gaten in jouw grond heeft gegraven en die nog dicht gegooid moeten worden.
De rechter zal moeten beslissen ( als je zover wilt gaan) of de buurman idd die gaten onmiddellijk dicht moet gooien of niet.
C. Beslag laten leggen kan ook niet, om welke reden beslag leggen?
Zolang de buurman nog niet in staat van beschuldiging is gesteld (jij kunt wel zeggen dat hij schuldig is maar jij bent de wet niet) heb je met je vingers van zijn goederen af te blijven.
D. Een rechtsbijstand verzekering nemen is een goed idee, alleen nu te laat.
Niet een verzekering neemt een cliënt aan en kan direct van zijn rechten genieten.
De meeste verzekeringsmaatschappijen hanteren een paar maanden lidmaatschap voor je gebruik kunt maken van de betreffende verzekering.
Wij reden onze auto kapot en waren net daarvoor van verzekering overgestapt.
De auto ging twee weken te vroeg kapot om de rechtsbijstand te mogen benutten.
We zijn de strijd dus zelf aangegaan, maar het kost je bakken met geld en jaren geduld.
Ik heb Robert een privemailtje gestuurd.
Uiteindelijk zal “een” verzekering de handel gaan betalen, als je geduld hebt, maar je moet het heel subtiel aanpakken anders kun je ’t schudden.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account