Re: Bedreiging Nederlandse pensioenen

#198207
 HP
Bijdrager

@Klein boompje
Ik ben het volledig met je eens. Veel van het gebruikmaken van de mogelijkheden van de eerste jaren van de EU was belastingontwijking (niet ontduiking) en het is zonder meer rechtvaardig, dat dat eindigt. Ik heb zelf mijn lijfrente zeer voordelig meegenomen vaar Frankrijk, maar dat altijd ervaren als onterecht Sinds ik terug ben betaal ik per maand duizend Euro over mijn lijfrente en ik heb daar verder geen moeite mee.

Het is opvallend dat met name linksmensen, althans mensen die zich zo voordoen als het hen uitkomt, zo’n grote mond opzetten als er aan hun ten onrechte verworven rechten wordt gerammeld. Ook als die verworven rechten ten koste gaan van anderen.


@Bosbess
: Kippen met gouden eieren? Laat me niet lachten. Heb je wel eens een gouden ei gezien? Je ergert je verschrikkelijk, wanneer Nederland maatregelen neemt die de toekomst wellicht bestendiger maakt, en je juicht de maatregelen toe die Hollande neemt, maar die Frankrijk regelrecht het afvoerputje insturen of maatregelen die alle problemen over de horizon van 4 jaar schuiven.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account