Reageer op: Waar het NIET over gaat in de Midi Libre: Brexit

#213187
 jako
Bijdrager

Dat is niet wat de Brexiteers hebben beloofd. Die hebben beloofd dat het VK uit de EU kan stappen met behoudt van de voordelen van EU lidmaatschap en zonder de vermeende nadelen. En, erger, ze denken dat nog steeds. Ze denken dat dit mogelijk is als het VK maar niet toegeeft aan de druk van de EU. Dus alle voorstellen blijven afwijzen net zo lang tot de EU komt kruipen om vergiffenis en alle Britse verlangens inwilligt. Want in hun waandenkbeeld kan de EU helemaal niet bestaan zonder het VK. En dan is er ook geen probleem met de Ierse grens.

Het leven van een hardcore Brexiteer als Jacob Rees Mogg is zo simpel. Hoewel, zijn investeringsfonds  “Somerset Capital”  met een belegd vermogen van 7 miljard pond heeft de zetel wel verplaatst van Londen naar Dublin…

Goldman Sachs gaat mee met de waanzin en doet alsof Britse politici werkelijk de macht hebben om een no-deal Brexit weg te stemmen en heeft de kans op een no-deal Brexit nu op minder dan 10% gewaardeerd. Dat advies gaat de wereld in waar onwetende beleggers en algo’s dit voor waar aannemen en het pond hoger zetten. Vermoedelijk heeft GS zelf een flinke shortpositie zodat ze straks veel geld verdienen aan het geven van dit advies. Ze staan bekend om deze streken. Dit bedrog valt nauwelijks te bewijzen, hoewel publiek bekend is dat goed betalende klanten vaak een tegengesteld advies krijgen van GS dan het brede publiek.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account